Öğrencilere Müjde: Başvuran Öğrencilere 1500-3200 Lira Arası Ödeme Yapılacak!

Öğrencilere Müjde: Başvuran Öğrencilere 1500-3200 Lira Arası Ödeme Yapılacak!

Öğrencilere müjdeli haber geldi, başvuran öğrencilere büyük ödeme fırsatı sağlanacak! Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra devlet ve vakıflar da öğrencilere maddi olarak destek sağlamaktadır. İhtiyaç sahibi milyonlarca öğrenciye burs sağlanacak. İlkokul öğrencilerinden üniversite öğrencilerine varana dek ihtimal ihtiyaç sahibi tüm öğrenciler ödemelerden yararlanacak, üstelik bu yardım fırsatından anaokulu öğrencileri dahi yararlanabilecek! İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:26
Öğrencilere Müjde: Başvuran Öğrencilere 1500-3200 Lira Arası Ödeme Yapılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu müjdeli haberin ardından vatandaş kimlere yardım yapılacak, başvurular nasıl yapılacak? Ne zaman başlayacak? Ne kadar burs sağlanacak? Merak edilen tüm detaylar işte haberimizde…

Her destek kampanyalarında olduğu gibi bu maddi destek kampanyası da belli başlı şartlar karşılığında sağlanmakta, başvurmak isteyen vatandaşlar merak ediyorlar: şartlar neler?

Başvuru Şartları

YÖK tarafından sağlanacak olan burs belirli şartları yerine getiren öğrenciler için KYK bursları yanı sıra Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen burslar bir anda kesilecek. Sadece üniversite öğrencilerine sağlanan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İstanbul büyükşehir belediyesi gibi birçok kurum ve kuruluşlar öğrencilere burs olanağı sağlanacak.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Öğrencilere Hangi Şartlar İle Burs Verecek?

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ihtiyacı olan öğrenciler için tam 1550 lira değerinde burs verecek olduğunu da açıkladı. Bu süreçlerde istenen şartlar:

  • Öğrencilerin TC vatandaşı olması,
  • Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği şubelerinin bulunduğu illerde devlet okullarında okuyor olmak
  • Ekonomik anlamda yetersiz olmak
  • Başka kamu kurumlarından ya da özel alanlardan burs almıyor olmak
  • 5-6-7-8-9-10 11. sınıflara gidiyor olmak.
  • Basketbol-voleybol-atletizm-hentbol-futbol gibi spor dallarında lisanslı sporcu olma şartları aranmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP