DOLAR

32,3338

0.24%
EURO

34,9837

-0.45%
ALTIN(gr)

2.307,65

1,33%
BİST 100

%
Öğrencilere Ücretsiz Bilgisayar, İnternet, Tablet ve Maske Dağıtılacak!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Öğrencilere Ücretsiz Bilgisayar, İnternet, Tablet ve Maske Dağıtılacak!

Öğrencilere Ücretsiz Bilgisayar, İnternet, Tablet ve Maske Dağıtılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı yeni tip Koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitim için öğrencilere bilgisayar, tablet ve İnternet dağıtacak. 21 Eylül 2020 tarihinde yüz yüze olarak kademeli eğitim başladığı için öğrencilere ücretsiz maske dağıtımı yapılacak, konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Öğrencilere Ücretsiz Bilgisayar, İnternet, Tablet ve Maske Dağıtılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim öğretim dönemi için uzaktan eğitim ve yüzyüze eğitim için hazırlık çalışanlarını tamamladı, 21 Eylül 2020 tarihinde anaokulları ve ilkokul 1. Sınıflar kademeli olarak açılışlar, büyük bir titizlik ve yeni tedbirlerle okul açıldı. Yüz yüze olarak kademeli eğitime başlayan okullarda sosyal mesafeye dikkat edilecek, Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere ücretsiz maske dağıtacak.

Ücretsiz Maske Dağıtılacak!

Türkiye genelinde maske üretimi halk eğitim merkezlerindeki öğrenciler tarafından gerçekleştiriliyor, bu maskeler ücretsiz olarak öğrencilere dağıtılacak. 3 hafta içerisinde öğrencilere ücretsiz maske dağıtımı yapılacak. Öğrencilerin okullara ulaşımı için servis planlamaları yapılıyor. MEB kararınca veliler bilgilendirme toplantıları yapılıyor.

Ücretsiz İnternet Sağlanacak

Bilindiği üzere yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle eğitime uzaktan devam ediliyor. Türkiye’nin bilindik operatör firmalarından Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom uzaktan eğitimde Eba Tv’den öğrenciler yararlanabilsinler diye ücrete iz internet dağıtacak. Öğrenci ve veliler ücretsiz internet için herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yok, operatörler hatlara tanımlama yapacak. Bakan Selçuk verilecek internetlerin geçen seferin iki katı olduğunu müjdeledi.

Ücretsiz Bilgisayar ve Tablet Dağıtımı

Acun Ilıcalı tarafından Tv8’de yapılan öğrencilere bilgisayar kampanyası ile öğrencilere destek olacak, bazı belediyeler öğrenciler için askıda destek projesi başlattı. Mili Eğitim Bakanlığı bilgisayar ve interneti olmayan öğrenciler için destek merkezi kurmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP