DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Olmaz Denilen Oldu DenizBank 180 Ay Vadeli Kredi Verecek

Olmaz Denilen Oldu DenizBank 180 Ay Vadeli Kredi Verecek

Yapılan açıklamaya göre Deniz Bank vatandaşa 180 ay vadeli kredi imkanı sunacak. Her vatandaşın yararlanamayacağı ödeme için detaylar belli oldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:33
Olmaz Denilen Oldu DenizBank 180 Ay Vadeli Kredi Verecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile vatandaşın yüzünü güldüren Deniz Bank pandemiden bu yana vatandaşın yanında durmaya devam ediyor. Özellikle acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Deniz Bank birçok kredi kampanyası oluşturdu. Yeni dönemde kendi işini kuracak vatandaşlar için kredi vermeye karar verdi. Şehir ortamından ziyade kırsal alanda kendi işini kuracak ve tarımla ilgilenecek vatandaşlar için verilecek kredide hayvancılık yapacak olanların akıbeti tam belirlenmedi. Pandemi dolaysıyla vatandaşlar şehir hayatından ve tüketici olma pozisyonundan ziyadesiyle bıktı. Herkes şimdi tarımla veya hayvancılıkla uğraşmaya ve mümkün mertebe kendi işini kurmaya çalışıyor.

Kredi Sicil Notu Tarih Oldu

Deniz Bank müşterisi onanların faydalanacağı kredi için tüm çalışmalar tamamlandı. Bankasının sadece başvuru formlarını yayınlaması kaldı. Bu krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar iş kurduysa onun belgesini kuracaksa projesini, TC kimlik kartının fotokopisini hazırlamalıdır. Şubenin diğer isteyeceği evraklar ise belirlenmedi. Başvuru formunun niteliğine göre başka evraklar da istenebilecek. Deniz Bank müşterisi olmanın tek artısı 180 ay vadeli ve %1.05 faiz oranlı kredi almak değil. Bu kredi verilirken kredi sicil notuna bakılmayacak. Kredi sicil notu düşük olan vatandaşlar krediden yararlanmak için başvuruda bulunabilir. Kredi için başvurular şubeden yapılabilecek. Başvuru esnasında banka çalışanlarından danışmanlık almak da mümkün. Kendinize en uygun kredi ödeme planını banka çalışanları ile oluşturabilirsiniz. Başvurunuzdan sonra en geç 1 hafta içinde kredinizi hesabınızdan çekebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP