DOLAR

32,3717

0.12%
EURO

34,9604

-0.32%
ALTIN(gr)

2.323,89

0,20%
BİST 100

%
Online Sisteme Geçen Garanti BBVA Yeniden Kredi Verecek

Online Sisteme Geçen Garanti BBVA Yeniden Kredi Verecek

Garanti bankası bankacılık işlemlerini online ortama taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda verilecek ilk kredi kampanyasında bu sistem uygulanacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:00
Online Sisteme Geçen Garanti BBVA Yeniden Kredi Verecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle kredi verecek olan banka online işlemleri vatandaşa alıştırmaya çalışıyor. Bundan dolayı kredi kampanyalarının bir kısmına sadece online ortamda başvuru yapılabilecek. Gayet cazip olan kredi kampanyaları vatandaşın ilgisini çekiyor. Başvurular farklı şekillerde yapılacak olsa da hepsi online işlemlere dayanıyor. Ancak burada başarılı olmayan vatandaşlar Garanti Şubelerine gelerek başvuruda bulunabilir. Garanti Bankasının istediği başvuru şekli online başvuru olduğundan şubelere gelinmesi taraftarı değil. Bundan dolayı anal asistan sisteminde düzenlemelere giden banka şubelere gidilmesini bu şekilde önleyecek. Mobil uygulamalar ve internet bankacılığı aracılığıyla da başvuru yapmak mümkün. İki platformda da sanal asistan uygulaması bulunuyor.

Tüm İşlemler Online Olacak

Faiz oranları hakkında da açıklamada bulunan Garanti Bankası %1.84 faiz oranıyla işlem yapmayı planlıyor. Faiz oranlarını değiştirmeyen banka vatandaşa kolaylıkla kredi vermeyi amaçlıyor. Bu oranlarla aylık borç ödeme planı 40.56 TL olarak hesaplanıyor. Dosya masrafının da alınacağını belirten banka binde beş oranında dosya masrafı ücreti oluşturduğunu açıkladı. Bu da 5 TL olarak banka müşterisinden alınacak. Faiz oranları ve ödeme planları dikkate alındığında vatandaş bankaya toplamda 1465 TL ödeme yapmış olacak. Kredilendirme imkanlarının kısıtlanmayacağı belirtilirken başvuran her vatandaş yüzde yüz olacak şekilde kredilendirilecek. Bu koşullarda başvuru yapan vatandaşlar tüm evrakları temin edip kredi sicil notunu kontrol ettikten sonra beklemeye alınacak. Başvurusu olumlu sonuçlanan vatandaşlar ATM’den anında ödeme alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP