DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Özel Kredilerde Çığır Açıldı 3 Banka Bu Konuda Anlaştı
  • Finans 365
  • Finans
  • Özel Kredilerde Çığır Açıldı 3 Banka Bu Konuda Anlaştı

Özel Kredilerde Çığır Açıldı 3 Banka Bu Konuda Anlaştı

Gerek kamu bankaları gerek özel bankalar son dönemde devletle aynı masaya sık sık oturuyor. Konu ise verilecek kredi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
Özel Kredilerde Çığır Açıldı 3 Banka Bu Konuda Anlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankaları ve özel bankalar devletle aynı asaya oturduğu gibi vatandaşlar için şahane kredi kampanyaları da hazırlıyor. Yapılan açıklamaya göre Vakıf Bank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası vatandaşların nakit ihtiyacının çözülmesi için özel bir kredi kampanyası düzenledi. Düzenlenen kredi kampanyasının limiti herkesi çok sevindirdi. 50 bin TL’ye varan kredi kampanyası için özel bir şart bulunmuyor. Hatta şartlar da oldukça esnek bırakıldı. Pandeminin ikinci dalgasının varlığı ve normalleşme sürecinin araya girmesiyle beraber vatandaşlar bu tarz kredilere oldukça ihtiyaç duyuyor. Herksin umudu kamu bankaları olurken özel bankalar da bu dönemi boş geçmiyor. Ancak devletle kontak halinde olan daima kamu bankaları oluyor. Merkez Bankasının faizleri indirin demesi üzerine ilk inisiyatifi alan kamu bankaları oldu. Bu kampanyada da faiz oranı %0.71 olarak belirlendi.

Vade Seçenekleri Esnek

Verilecek 50 bin TL kredinin ilk 3 ay geri ödemesi olamayacak. 36 ay vade seçeneği bulunan vatandaşların ödem planı 3 aydan sonra başlayacak. 36 ay içinde ilk 3 ay sayılmayacak. Bankalara kredi için başvuru 3 farklı şekilde yapılacak. Günün her saati kredi almak isteyen vatandaşlar için online başvuru yöntemleri açıklandı Buna göre mobil bankacılık ve internet şubesi hafta sonu dahi hizmet verecek. Online işlemleri halletmeyen vatandaşlar ise şubelere giderek destek alabilecek. Şubelerde yaşanması muhtemel sıra içinse sosyal mesafe kuralı sıkı şekilde uygulanacak Son olarak ise ALO Kredi Destek Hattı mesai saatleri içinde hizmet verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP