Pandemi Sürecine Destek Olacak Finansbank İhtiyaç Kredileri Açıklandı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Pandemi Sürecine Destek Olacak Finansbank İhtiyaç Kredileri Açıklandı

Pandemi Sürecine Destek Olacak Finansbank İhtiyaç Kredileri Açıklandı

Pandemi sürecinde vatandaş en çok ekonomik anlamda zorluk çekiyor. İhtiyaçlar artıyor ancak aynı oranda gelir düşüyor, hal böyle olunca özellikle ihtiyaç kredilerine olan talep artıyor. İşte Finansbank ve 30 bin Tl’lik kredi imkanı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Pandemi Sürecine Destek Olacak Finansbank İhtiyaç Kredileri Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşanan ekonomik olumsuzlukların ardından birçok banka harekete geçti ve ihtiyaç kredisi kapsamında çalışmalara başladı. Bu bankalardan en çok dikkat çekenlerden biri Finansbank oldu, çünkü acil kredi başvuruları gerçekleştirerek avantajlardan en erken yararlanabilmeyi sağlıyor.

Şartlara uygun olan müşteriler TC kimlik numaralarını SMS yoluyla göndererek kolayca kredi başvurusunda bulunabilirler. SMS yerine internet bankacılığı üzerinden de tek tıkla başvuru yapılabilir.

İşte QNB Finansbank’ın Sunduğu İhtiyaç Destek Kredileri

Kolay ödemeli kredi imkanı, Finansbank tarafından sunulan bu kredi sayesinde vatandaşlar ihtiyaç duydukları anda hemen kredi kullanarak taksitlerini düşük miktarda başlatabilecekler.

Taşınma kredisi, vatandaşların en çok ilgisini çeken kredi seçeneklerinden biri. Farklı bankalarında müşterileri de bu imkandan yararlanabiliyor. Bu kapsamda son 1 yıl içinde Finansbank’tan kredi kullanmayan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek özel oranlar ile bu krediden yararlanabilir.

Doğum günü kredisi, bir diğer kişiye özel sunulan kredi seçenekleri arasındadır. Finansbank müşterilerine özel günlerinde özel olarak kredi imkanları sunuyor.

Borç transferi kredisi, vatandaşlar bankalara olan ve ödeyemedikleri borçlarını kapatmak adına bu krediye başvurabilir. Özellikle borçlarını tek bir yerde toplamak isteyen vatandaşlar bu imkandan yararlanabilir, bu sayede ödemeler daha düzenli hale gelir.

İhtiyaç kredisi, Finansbank 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi vatandaşlar tarafından en çok ilgi görendir. Özellikle pandemide nakit ihtiyacı duyanlar yararlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP