DOLAR

32,5929

0.35%
EURO

34,8070

0.19%
ALTIN(gr)

2.499,05

0,60%
BİST 100

%
Pandemiyle Mücadelede 5. Etap Başlıyor Vatandaş Teyakkuzda
  • Finans 365
  • Finans
  • Pandemiyle Mücadelede 5. Etap Başlıyor Vatandaş Teyakkuzda

Pandemiyle Mücadelede 5. Etap Başlıyor Vatandaş Teyakkuzda

Destek ödemeleri şu sıra vatandaşların markajında olan bir konu. Son açıklamalar herkesin yüzünü güldürdü. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:29
Pandemiyle Mücadelede 5. Etap Başlıyor Vatandaş Teyakkuzda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemiyle destekte devlet vatandaşlar için ödeme yapmaya devam ediyor. İlk olarak 1000 TL’lik bir paketle açılış yapan devlet bu ödemelerden sonra daha da farklı projelere imza attı. Ancak temel paket olarak nitelendirilen bu paket hala işlerliğini sürdürüyor. Milyonlarca vatandaşın faydalandığı bu ödeme sayesinde her hanenin ihtiyacı görüldü ve görülmeye devam ediyor. Daha önceden başvuru yapamayan ya da başvuru tarihlerini karıştıran vatandaşlar için bir şans daha verildi. Bu başvurularla beraber diğer vatandaşların da ödemeleri yapılmış olacak. Yeni ödemeler ile diğer taksitleri birleştirecek olan devlet bu sayede bekleme yapamadan vatandaşları mağdur etmeden bir sistem yürütmüş olacak. Başvuruların adresi yine değişmeyerek E Devlet oldu. Ancak bu defa olası sistem kilitlenmelerine karşı devlet de tedbirini aldı. Başvuru yapamayan vatandaşın kalmayacağı düşünülüyor.

Evrak İşleri Tarih Oldu

Pandemi desteği almak için özel bir şart aranıyor. Klasik 18 yaş sınırı burada da geçerli. Aynı hane içine birden faiz kişinin pandemi desteği alamsı ise ayrıca yasak. Her hane bir destek alabilecek. İlk etapta 3 ay olarak düşünülen ödemelerin akıbetini pandemi belirleyecek. Pandemi hala devam ederse o zaman üçer aylık periyotlarla ödemeler uzatılacak. Evrak işlemleri ile uğraşmayacak olan vatandaşlar E Devletten 10 dakika içinde tüm işlemleri halledecek. Ödemeler PTT aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacak. Kendi hesap numarasını veren vatandaaşlrı8n ise ödemeleri o hesaplara aktarılacak. Geçtiğimiz dönmelere başvuru yapanların tekrar başvuru yapması gerekmeyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP