DOLAR

32,5821

0.31%
EURO

34,8234

0.18%
ALTIN(gr)

2.508,87

1,00%
BİST 100

%
Personel Alımlarında Kadrolar Arttı İlanlar Görenleri Şok Etti
  • Finans 365
  • Gündem
  • Personel Alımlarında Kadrolar Arttı İlanlar Görenleri Şok Etti

Personel Alımlarında Kadrolar Arttı İlanlar Görenleri Şok Etti

Pandemi dolayısıyla hastane personeli alımlarında gözle görülen artışlar yaşanıyor. İŞKUR hem vatandaşlara iş imkanı sağlarken hem de hastane gibi insan sayısının önemli olduğu alanları personelsiz bırakmıyor. Yakın tarihte yayınlanması beklenen ilanlardaki kadroların sayısı hayli yüz güldürücü. İŞKUR ambulans şoföründen, sekretere kadar birçok kadro alım gerçekleştirecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
Personel Alımlarında Kadrolar Arttı İlanlar Görenleri Şok Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özellikle temizlik personeli, güvenlik görevlileri, ambulans şoförleri kadrolarına talep çok fazla. Bundan dolayı geçen seferlerdeki buralarda daha çok kişi istihdam edilecek. Hastane departmanlarının birçok yerinde çalıştırılmak üzere personel alımları devam edecek. En az ilkokul mezunu olma şartı arayan İŞKUR diğer şartlarını da sıraladı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve bu işleri yapmak için gerekli bedensel kondisyona sahip olmak ise aranan diğer özelliklerden. Her kadro kendi alanı için başka şartlar ortaya koyabilir.

Site Üzerinden Tüm İşlemler Gerçekleştirilebilir

Alınması planlanan diğer alanlar ise, tıbbi dokümantasyon, sekreter, klinik destek personeli, doktor asistanı, ambulans şoförü, hastane çalışanıdır. Bu ilanlara başvuru yapmanız için İŞKUR’a kayıtlı olmanız isteniyor. İŞKUR’a kayıt olmak için internet sitesini kullanabileceğiniz gibi kurumda da kayıt olabilirsiniz. İnternet sitesinde kayıt oluşturacaksanız İŞKUR’un sitesine girmeniz gerekir. Sitede üst menüde yer alan internet şubesi seçeneğine tıklayın. İnternet şubesine giriş yaptıktan sonra kayıt ol seçeneğine tıklayarak bilgilerinizle kayıt oluşturabilirsiniz. Bilgileriniz size ait olmalı ve hatalı olmamalıdır. Hata tespitedildiği taktirde duruma göre yaptırımlara maruz kalabilirsiniz. İlanlarabaşvurmak için genele şart isiz olmaktadır. Bu noktada yanıltıcı beyanlarda bulunmamak sizlerin lehine olacaktır. Online sistemin olduğundan evinizin rahatlığında ilanları incelemeniz mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP