Porsche Blockchain ile Devrim Yaratacak!

Porsche Blockchain ile Devrim Yaratacak!

Almanya'nın büyük otomotiv markası olan Porsche, Blockchain olayına el atıyor. Blockchain teknoloji çeşidini ürettiği araçlara aktarmayı planladığını düşünen Porsche firması, büyük heyecan yaratmayı başardı. Zuffenhausen merkezli firma bu gelişme ile dünyada yankı uyandırdı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:01
Porsche Blockchain ile Devrim Yaratacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Porsche, devrim yaratıyor

Bildirdikleri basın bülteninde, Berlin merkezi olan XAIN ile ortaklık kurduklarını belirtti. Porsche, Blockchain uygulamasını geliştirmeye başladıklarının müjdesini verdi. Bu sayede araçların, kilidini açmak, kilitlemek, park yapma veya şirkete ait otomobili çalışan kişiye ödünç vermek gibi kullanımlar, Blockchain ile daha pratik bir hale geleceğinin sinyallerini verdi. Bu bahsi geçen teknoloji atağını araçlarda kullanilabilir hale getiren yegane şey, Blockchain’ in kurumsal defterler olmasıdır. Aracın sahipleri, kimin hangi zaman dilimlerinde araçlarına eriştiğini açık bir şekilde izleyebilecek. Bu gelişme, önemi ile dikkat çekmeyi başardı.

Gelişmeler her alanda!

Sürücü olan kişiler, araçlarının benzin deposunu veya batarya bölümlerini doldurmak için kredi kart kullanmak yerine, dışarı çıkma işlemi için birbirlerine PorscsheCoins yolla şansına sahip olacaklar. En son olarak dünya çapında marka olan Kodak, fotoğrafçı ve ajans sahibi kişilerin fotoğraf hakları yönetiminde daha fazla hakka sahip olması adına KodakCoin’ i dünyaya tanıtmıştı. Kodak, mevzuda geçen konu ile alakalı bildiride bulunduktan sonra hisse fiyatları üç katına yakın bir meblaya fırlamıştı. Konu ile alakalı dikkat çekici bir başka örnek ise, Long Island Ice Tea Company’ dir. İsmini konu ile alakası olamayn bir şekilde Long Blockhain olarak değiştiren firma, hisse senedi fiyat ücreti bir gecede iki katı fiyatına yükseliş göstermişti. Pocshe’ nin de yaptığı bu hamle şimdiden merak uyandırmayı ve ilgi görmeyi başardı. Konu ile alakalı çok önemli noktaların bulunmasına rağmen, Alman otomotiv devi Porsche, bir bildiri ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Geliştireceği bu yenilik ile oldukça önemli adımlar atacağı aşikar. Porsche’ nin yapacağı bu yenilikten son gidişatın nasıl yönleneceği de ayrı bir merak edilen konu niteliği taşımaktadır. Bildiri dünyanın her yerinde büyük ilgi görmeyi ve merak uyandırmayı başardı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP