DOLAR

32,3303

0.24%
EURO

35,0937

-0.11%
ALTIN(gr)

2.296,83

0,86%
BİST 100

%
PTT Ödeme Yapmaya Hazırlanıyor Vatandaşlar Teyakkuzda

PTT Ödeme Yapmaya Hazırlanıyor Vatandaşlar Teyakkuzda

Yapılan açıklamaya göre devlet vatandaşlara ödeme için PTT ile anlaştı. İş birliği tam gaz devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
PTT Ödeme Yapmaya Hazırlanıyor Vatandaşlar Teyakkuzda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT iki farklı ödeme için kolları sıvadı. Buna göre hem kredi verecek hem de anneler için özel bir ödeme yapacak. İlk olarak annelere verilecek ödeme doğum parası olarak isimlendirildi. SGK’lı annelere yönelik olan doğum parası çalışan ancak maddi olarak tam güvence altında olmayan kadınları kapsıyor. İlk çocuk için 300 TL ödeyecek olan devlet ikinci çocukta bu tutarı biraz daha artırmayı hedeflemişti geçtiğimiz dönmelerde. Şu an güncellenen destek ödemeleri tutarı, ikinci çocuk için 400 TL ve 3. Çocuk için 600 TL olacak şekilde ayarlandı. Ödemelere yeni dönemde zam yapan devlet her ödemeye zam yapmadığının da altını çizdi. Vatandaşlar tarafından ilgi gören ve çok talep edilen ödemeler yeni dönemde zamdan nasibini aldı.

Ödemelere Hız Kazandırıldı

Kredi ise tüm vatandaşlara hitap edecek cinsten. Edinilen bilgiye göre vatandaşlar kredi sicil notlarına bakılmaksızın kredi alabilecek. Bu durumun böyle olması için farklı alternatifler bulunuyor. Eğer düzenli bir gelire sahipseniz PTT sorgusuz sualsiz kredi işlemlerinizi başlatacak ancak asıl problem düzenli bir geliriniz olmadığında başlıyor. PTT vatandaş lehine olacak şekilde bu durumu da çözdü. Getirilecek 3 kefil ile vatandaşlar ödeme alabilecek. Getirilecek olan kefilin çalışma arkadaşınız olması size büyük kolaylık sağlayacak. Başvurular ise Aktif Bank’a yapılacak. PTT sadece ödeme işlemleri ile meşgul olurken Aktif Bank kredi alım prosedürlerini uygulamış olacak. Başvurunuzun en geç 1 hafta içinde onaylanması ve kredinizin hesabınıza yatırılması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP