DOLAR

32,5494

-0.01%
EURO

34,8754

-0.02%
ALTIN(gr)

2.427,69

-0,08%
BİST 100

%
QNB Bankası Yılın Kampanyasını Paylaştı Bunu Duyan vatandaşlar Başvuru Formu Bırakmadı
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • QNB Bankası Yılın Kampanyasını Paylaştı Bunu Duyan vatandaşlar Başvuru Formu Bırakmadı

QNB Bankası Yılın Kampanyasını Paylaştı Bunu Duyan vatandaşlar Başvuru Formu Bırakmadı

Bankalar pandemi dolayısıyla kredi kampanyalarının sayısında oynamalar yapıyor. Git gide aran kredi kampanyalarının bir yenisi QNB Bank aracılığıyla eklendi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:57
QNB Bankası Yılın Kampanyasını Paylaştı Bunu Duyan vatandaşlar Başvuru Formu Bırakmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsün 2. Dalgası vatandaşları oldukça etkiledi. Binlerce vatandaş nakit ihtiyacı yaşarken binlerce vatandaş işsiz kaldı. Yaşanan bu durumları mağduriyet seviyesine çıkartmamak için devlet ve bankalar devamlı iş birliği halinde. Bundan dolayı devamlı kredi kampanyası çıkartan bankalar devlette sayısal istatiksel veriler alıp bunlara göre faizin olup olmaması gerektiğine karar verebilir. Ayrıca ödeme planları dahil vatandaşın sosyo ekonomik durumuna göre belirleniyor. QNB Bank saha çalışmalarını en iyi yapan bankalardan biri olarak vatandaşlara yeni bir kredi kampanyasının kapılarını açıyor. Buna göre 75 bin TL’ye kadar kredi alabilecek vatandaşlardan kefil ya da teminat istenmeyecek. Dileyen vatandaşların kefil getirmesinde hiçbir sorun yaşanmazken genel tavır kefilsizklikten yana olacak.

Kredi Limitleri Oldukça Yükseltilerek Vatandaşın Hizmetine Sunuldu

Geri dönem alınıp alınmayacağı merak konusuydu. Banka yetkilerinin beyanı üzerine vatandaşlar 3 ay geri dönem yapmadan kredilerini kullanabilecek. 3 ay geri ödemesi krediler genel olarak ilgi görürken bazı vatandaşlar ödemelerin hemen olması taraftarı olabiliyor. Hemen ödeyip kurtulalım diyen vatandaşlar için ödeme planı hemen başlatılabilecek. Buna ek olarak başka kredi kampanyalarına da yönlendirmeler yapılacak. Faiz oranını açıklayan yetkileri %1.29 oranında faiz uygulayacaklarını da belirttiler Faiz oranlarının indirilip kredi limitinin artırılması vatandaşları bir hayli sevindirdi. Başvurular ise hem şubeler üstünden yüz yüze hem de online yapılabilecek. Online olarak internet bankacılığı ve mobil uygulama aktif olarak iş görecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP