Renault Mart’a Özel Kampanya Yapıyor

Renault Mart’a Özel Kampanya Yapıyor

Renault Mart ayına özel araç almak isteyen müşterilerine kampanya yapıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Renault Mart’a Özel Kampanya Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Renault Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber kampanyalara başladı. Müşterilerine özel olarak artan ödemeli kredi kampanyası kapsamında 30.000 TL aylık 1500 liradan başlayan kredi seçenekleri ile araç sahibi olma fırsatı veriyor.

Renault bu kampanyayı sadece Mart ayında tüm binek ve hafif ticari modelleri için uygulayacak. Renault kampanyası artan ödemeli kredi şeklinde olacak şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre Renault müşterileri artan ödemeli Kredi kampanyasında 30.000 TL peşin ve ayda 1500 TL den başlayan taksit seçenekleri ile araba sahibi olabilecekler.

Bu kampanya dahilinde Clio HB 30.000 TL 1500 tl’lik aylık taksitler şeklinde alınabilecek. Megane Sedan da ise 35 bin TL peşinat ile 2 bin TL aylık taksit avantajı var. Captur modeli içinde 40000 TL peşinat ve 2000 TL aylık taksit seçenekleri ile beraber aracı satın alabilirsiniz Kadjar ise 55 bin TL peşinat ve 3 bin TL taksitlendirme ile müşterilere satılıyor.

Artan ödemeli Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler hafif ticari araçta satın alabilirler. Hafif ticari araç satın almak isteyen kişiler 60 bin TL kredi 12 ay vade seçeneklerinden yararlanarak Renault üzerinden araç satın alabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP