DOLAR

32,6026

0.39%
EURO

34,8035

0.19%
ALTIN(gr)

2.495,72

0,47%
BİST 100

%
Sağlık Bakanlığı 81 İlde 18 Bin Personel Alacak!

Sağlık Bakanlığı 81 İlde 18 Bin Personel Alacak!

Sağlık Bakanlığı 2020 personel alımlar ile ilgili açıklama yapacak, 18 kamu personeli alımı için çok az vakit kaldı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 1 ya da en geç 2 haftaya personel alımlarının netleşeceğini belirtti. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:14
Sağlık Bakanlığı 81 İlde 18 Bin Personel Alacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Koca geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda sorulan sorulara yanıt verdi ifadeleri şöyleydi “özellikle yaşanan korona virüs için gelen dönemde sağlık kahramanları adına cephede fedakarca savaştıkları bilinen bir gerçek. Bu dönemin zorlu olan yükünü nasıl kaldırdığını da iyi bildiğini ifade etti. Yoğun bakımda çalışma hayatına devam eden bir sağlık personeli için, bu zorlu ortamda bir şekilde covidli olduğu bilinen ve tedavisi devam eden hastaya saatlerce hizmet ettiğini, yeri geldiği zaman içerisinde damar yolunu açmak için saatlerce çalıştığını bu süreç içerisinde yorulduğunu çaba içinde olduğunu, en son zorlu süreç içerisinde evine giderken çocuğuna sarılamamasının ne kadar olduğunu ifade etti. Bu dönemde empati yapılması ve ona göre hareket edilmesi gerekiyor. Açmak üzere olunan ya da yeni açılan hastane kapasitesini arttırmak adına hastaneler için çalışmalar devam ediyor. Ortalama olarak tüm durumlar 1 2 hafta içinde netleşeceğini ifade ederken personel alımı yapılacağını belirtti.”

Mülakatsız Alım Yapılacak

18 Bin personel alınırken mülakat olmadan işe alım yapılacak, KPSS sonuçları ile atamalar yapılacak adaylar kpss sıralamasına göre Mülakatsız işe girecekler.

Kadro Dağılımı

On sekiz bin personel alımı için yapılacak kadrolar henüz belli değil fakat kısa süre içerisinde önümüzdeki günlerde belli olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP