DOLAR

32,3659

0.14%
EURO

34,9705

-0.31%
ALTIN(gr)

2.323,94

0,21%
BİST 100

%
Savaşçı Dizisi Finale Mi Hazırlanıyor? Beklenen Bölüm Ne Zaman Gelecek?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Savaşçı Dizisi Finale Mi Hazırlanıyor? Beklenen Bölüm Ne Zaman Gelecek?

Savaşçı Dizisi Finale Mi Hazırlanıyor? Beklenen Bölüm Ne Zaman Gelecek?

Savaşçı dizisi ekranlara veda mı edecek? Ekranların en çok sevilen dizilerinden biriyken neden reytinglerde alt sıralara indi? Savaşçı hayranları dizinin bitmemesi için Fox Tv’nin sosyal medya hesaplarına mesaj yağdırdı. Peki ama neden? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
Savaşçı Dizisi Finale Mi Hazırlanıyor? Beklenen Bölüm Ne Zaman Gelecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fox Tv’nin sevilen dizisi Savaşçı en son 99.bölümünü yayınladıktan sonra uzun süre ekranlarda görülmemişti. Bu durumun sebebini anlayamayan dizi severler peş peşe mesajlar atarak kanala bu durumun sebebini öğrenmeye çalıştılar. 100. bölümü yayınlansın diye bekleyen izleyiciler dizinin en heyecanlı yerde kesilmesini, apar topar veda etti olarak yorumladı. Uzun süredir ne yapım şirketinden ne de kanaldan herhangi bir açıklama gelmedi. Bazı insanlar kadroda coronalı kişiler tespit edildiğini ve çekimin durdurulduğunu da söylemekte. Ne olduğuna dair açıklama bekleyen izleyici sorularının cevabını az da olsa bulabildi. Dizinin başrol oyuncularından sevindirici haber geldi. Dizi ilerleyen bölümlerde devam edebilir ama hala net bir şey yok.

Savaşçı Dizisi Ekranlara Veda Mı Etti?

Dizi, hem oyuncu hem geniş kadro sıkıntısı çekmekte. En son olarak dizinin 100. bölümü hakkında hiçbir yorum yapılmayınca başrol oyuncusu Berk Oktay devreye girdi ve dizinin izleyicisi ile buluşması için elimizden geleni yapacağız, dedi. Bu durum oyuncularla yapım şirketi arasında iletişim sorunu olduğunun da bir göstergesi. Bazı söylentilere göre dizinin belirsizliğinden dolayı Oktay Yasak Elma’ya transfer oldu. Bu durum Savaşçı’da aşılamaz bir kaos yarattı ve en sonunda dizi apar topar yayından kaldırıldı. İlerleyen zamanlarda sürecin nasıl işleyeceğini ise kimse bilmiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP