DOLAR

32,3675

0.14%
EURO

34,9761

-0.3%
ALTIN(gr)

2.323,88

0,20%
BİST 100

%
Şeker Bank Esnafın Yüzünü Güldürdü Geri Ödemesiz Kredi Başvuruları Başladı
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Şeker Bank Esnafın Yüzünü Güldürdü Geri Ödemesiz Kredi Başvuruları Başladı

Şeker Bank Esnafın Yüzünü Güldürdü Geri Ödemesiz Kredi Başvuruları Başladı

Esnaf için çalışmalara devam eden konfederasyon Şeker Bank ile anlaştı. Esnafa verilen krediden 6 ay ödeme alınmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
Şeker Bank Esnafın Yüzünü Güldürdü Geri Ödemesiz Kredi Başvuruları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre esnafın yaşadığı sıkıntılara çözüm olması açısından esnafa kredi verilecek. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme koşulları ile esnafa sunulan bu fırsat özellikle esnafları çok rahatlatacağa benziyor. Pandemi sürecinde kapatılan iş yerleri ve işsiz kalan çalışanlar için bu kredi umut oldu. Protokol imzalandıktan sonra kredi başvuruları başlayacak. Aynı imkandan KOBİliler de faydalanmış olacak. Kendi iş yerini kurmayı düşünen, kuran, halihazırda iş yerini kapatan ancak esnaf sicili silinmemiş vatandaşlara gerekli formlar doldurulduktan sonra anında ödeme yapılacak. Başvurular esnasında kredi notuna bakılacak olsa da pandemi koşullarından dolayı çok da dikkate alınmayacak. Esnafın belini doğrultması öncelikli amaç olacak.

Müşterilere Özel Ayrıcalıklar Sunulacak

36 aya varan vade seçenekleri ile esnek bir ödeme planı oluşturulacak. Seçilen vade seçeneğine göre aylık ödeme planı değişebilecek. Erken ödeme imkanının da sağlanacağı kredi kampanyasında geri ödenecek faizli tutar daha az olacak. Bir diğer sevindirici gelişme ise geri ödemenin olması olarak belirtildi. 6 ay boyunca geri ödeme almayacak olan banka bu sayede esnafın mali durumunu daha da zorlamayacak. 6 aylık süre için de esnaf kolaylıkla işlerini düzene koyabilecek. Şeker Bank’tan kredi alan esnafa banka müşterilerine özel fırsatlar da sunacak. Havale EFT gibi ücretlendirme isteyen işlemlerde ücret kesintisi olmayacak. Ayrıca POS cihazını bankanın sistemiyle uyumlandıran iş yerlerinde ekstra ücretlendirme olmayacak. Tüm bu ayrıcalıklar esnafa büyük katkı sağlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP