Serdar Ortaç Çıkan Haberler Doğru Mu? Öldü Mü?

Serdar Ortaç Çıkan Haberler Doğru Mu? Öldü Mü?

Bugün bazı internet sitelerinde ve sosyal medya mecralarında Serdar Ortaç'ın öldüğünü ima eden başlık ve görseller ile servis edilen haberler doğru mu? Serdar Ortaç öldü mü? Şu an nerede? İşte gerçekler.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
Serdar Ortaç Çıkan Haberler Doğru Mu? Öldü Mü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün bazı internet sitelerinde yukarıda ki görsel ile servis edilen haberin aslında 2014 yılında geçirmiş olduğu rahatsızlanma sonrası yapılan eski bir haber olduğu ortaya çıktı. Sanki yeni habermiş gibi servis ettiler.

2014’teki Haberin İçeriği

“MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, yeni bir hastalığın pençesine yakalandı.

Ünlü şarkıcının şimdi de klostrofobi hastalığı ortaya çıktı. Kapalı alanlarda bulunma korkusu olan klostrofobi hastalığı ortaya çıkan Ortaç, sık sık panik atak krizlerine giriyor.

“BOĞULACAK GİBİ OLUYORUM”

Ünlü şarkıcı, yaklaşık 10 gün önce aniden ortaya çıkan klostrofobi dolayısıyla hayli mustarip olduğunu açıkladı. Kötü günler yaşadığını dile getiren Ortaç, “Asansöre binemiyorum, sinemaya gidemez oldum.Evde bile duramıyorum. Sanki duvarlar üstüme geliyor. Gecenin bir yarısı kendimi dışarı atıyorum.” dedi. Ayakta bile duracak hali yoktu. Tedavisi için yurt dışına çıktığı iddia ediliyor.

Konser için Düsseldorf’a giden sanatçının oldukça yorgun olduğu görüldü. Arkadaşı Uğur Kirik’in koluna girerek yürüyen Ortaç’a şunları dedi. Serdar bey yolculuk nereye?” sorusuna sanatçı “Amsterdam’a konsere gidiyoruz” diye cevap verdi.

Bu sırada Uğur Kirik, devreye girerek “Yok Düsseldorf’a gidiyoruz” diyerek düzeltti. Serdar Ortaç yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyordu. Gün geçtikçe o hastalık etkisi göstermeye başladı ve Ortaç hastalığın etkisinde kaldı.”

Sevilen sanatçının şu anki sağlık durumunun iyi olduğu biliniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP