DOLAR

32,5775

0.14%
EURO

34,9035

0.62%
ALTIN(gr)

2.433,00

0,02%
BİST 100

%
Şeref Sözünde Beklenmedik Final!

Şeref Sözünde Beklenmedik Final!

Çarşamba akşamlarına büyük damgayla giren Şeref Sözü, erken finaliyle seyircilerini şaşırttı. İlk 3 bölüm sonrasında beklenen sesi getirmediği düşünülen dizi, son yayınlanan 4üncü bölümüyle birlikte seyircilerine ve Show TV ekranlarına elveda dedi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
Şeref Sözünde Beklenmedik Final!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncularını Üzen Haber!

Çarşamba akşamları yayınlanan diğer dizilerle rekabet yarışını geriden sürdüren Şeref Sözü, reyting sıralamasıyla hem seyircilerini hem de dizi oyuncularını beklenmedik şekilde üzdü. Final kararı hızlı şekilde verilen Şeref Sözü dizisi, Show TV ekranlarına 4 bölüm sonrasında veda etmek zorunda kalmıştı. Diğer dizilerde görülen yüksek reyting sonucu listenin aşağılarında yer alan dizi, ekranlara getirdiği yeni yüzlere rağmen bu rekabete kurban gitti. Ekrana tutunamayan diziler grubuna dahil olan Şeref Sözü, sektöre yeni başlayan ve ilk dizisini çeken Sude Zülal Güler için de hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Tolgahan Sayışman’ın yapımcılığını yaptığı ve başrolünü üstlendiği bu hikaye, fragmanları ve bolca gördüğümüz afiş ve reklamlarına rağmen başarılı olamadı.

Kısa Sürede Tanındı

Dizinin İsra Karakterine can veren ve dizi izleyicisine tanınma fırsatını oldukça iyi değerlendiren Sude Zülal Güler, ilk 4 bölümde sergilediği başarılı performansla gelecek diğer dizi tekliflerini garantilemiş gibi gözükse de yaşadığı bu deneyim, hikayenin başındayken dizinin erken finalle veda etmesi, oyuncu için oldukça üzücü oldu. Sude Güler’in ilk başrol deneyimini yaşadığı bu hikaye, oyuncunun dizi kariyerini olumlu yönde etkilemiş gibi gözüküyor. Rol arkadaşı olan diğer tecrübeli oyuncular arasında bile performansıyla kendini gösteren Sude Zülal, umarız bundan sonra gelecek diğer tekliflerle adını daha çok duyurma şansını yakalar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP