DOLAR

32,3884

0.21%
EURO

35,0912

-0.03%
ALTIN(gr)

2.325,28

0,26%
BİST 100

%
SHOW TV Yeni Yıla Hazır Yayın Akışında Neler Var?

SHOW TV Yeni Yıla Hazır Yayın Akışında Neler Var?

Yıllardır ekrandan bizlere seslen Show TV yeni yılda da bizleri yalnız bırakmamaya devam edecek. Yayın akışını paylaşan kanal izleyicileri sevindirdi. Yeni yıl coşkusuyla beraber kanallar yayın hazırlıklarına başladı. Show TV gündüz kuşağından geceye kadar hazırladığı akışla izleyicileri ekrana kilitleyecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
SHOW TV Yeni Yıla Hazır Yayın Akışında Neler Var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni yıla evde girecek olan vatandaşlar için Show TV eğlence mekanlarını aratmayacak yayınlar yapacak. Gün içinde yayınlanan programlarla yılbaşı akşamına sizleri hazırlayacak olan Show TV asıl eğlenceyi akşama doğru izleyicilerle buluşturacak. Günlük yayın akışında değişiklik yapmayan kanal akşam saatlerinde Güldür Güldür ile ekranlara gelecek. Skeçleriyle bizleri güldürecek olan program her olaya temas etmeye çalışıyor. Eski-yeni oyuncu kadrosuyla sevenlerini selamlayacak olan Güldür Güldür’de eğlenceli dakikalar bizleri bekliyor olacak. Yer yer sevilen şarkılara da yer verilecek.

Yılbaşı Sürprizi İle Eğlence Başlasın

Yeni yılın ilk dakikalarına kadar devam edecek program bizleri güldürerek yeni yıla motive etmeye çalışacak. Korana ile beraber oluşan gergin havayı dağıtacak olan ekip izleyicilere tiyatro sahnesinin havasını gerçekten hissettirecek. Tedbirlerden dolayı sahnelerin kapalı olması eğlenmeye engel değil diyen ekip birbirinden güzel skeçleriyle, olayların absürt yönlerini gösteren diyaloglarıyla bizleri farklı bir atmosfere sokacak. Sevilen şarkıları da seslendirecek olan oyuncular güzek sesleriyle de bizleri mest edecek. Ekibin içindeki sanatçılardan bir kısmının müzk ile ilgilendikleri herkes tarafından biliniyor. Skeçlerin en sonunda sürpriz isimlerden sürpriz şarkıları da duyabileceğiz. Güldür Güldür programından önce de bir şey izlemek istiyorum diyorsanız Yılbaşı Sürprizi ekranlarda olacak. Ünlü isimlerin yeni yıla nasıl gireceklerini merak ediyorsanız kaçırmamanız gereken bir yayın olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP