SİCİL AFFI BEKLEYENLERE MÜJDE! Berat Albayrak açıklamayı yaptı!
  • Finans 365
  • Kredi
  • SİCİL AFFI BEKLEYENLERE MÜJDE! Berat Albayrak açıklamayı yaptı!

SİCİL AFFI BEKLEYENLERE MÜJDE! Berat Albayrak açıklamayı yaptı!

Kredi notu düşük olan vatandaşlara güzel haberi verdi! Kredi sicil affı yürürlüğe girdi! Kredi notu ve puanı sebebiyle kredi kullanamayan vatandaşlarımıza ve sicil affı bekleyenlere müjdeyi Bakan Berat Albayrak verdi. Bankaların yüksek kar ettiği ay olması sebebiyle daha önce kredi kullanmamış olan vatandaşlara 5 bin lira, 10 bin lira ve 15 bin lira kredi verilebileceğini duyurdu. İşte müjdeli haberin detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
SİCİL AFFI BEKLEYENLERE MÜJDE! Berat Albayrak açıklamayı yaptı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar bazı vatandaşların kredi notunun düşük olması sebebiyle kredi onayı vermemektedir. Bu nedenle sicil affının görüşülmesi ve bir çözüme ulaşılması söz konusuydu. Bankaların ilk 9 aylık dönem içerisinde en fazla kar elde ettiklerini açıklamasının ardından Berat Albayrak düğmeye bastı.

Ekonomik anlamda vatandaşlarımız için oldukça zorlu geçen pandemi sürecinde bir defalığına olması şartı ile sicil affı uygulanması kararlaştırıldı. Tek şart ise 9 ay boyunca kredi kullanmamış olan vatandaşların yararlanması olarak belirlendi. Sıfıra yakın faiz oranları ile belirlenen krediler ise şöyle: 5 Bin TL, 10 Bin TL, 15 Bin TL.

Hangi Bankalardan Faizsiz Kredi Alabilirim?

Pandemi süreci boyunca ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlarımız için resmen yürürlüğe giren sicil affı ile özellikle esnaf, çiftçi ve özel sektörde çalışan vatandaşlarımız az da olsa rahatlayacak. Düşük kredi notuna sahip ya da eksi puanda olan vatandaşlarımızın kredi notu sıfırlanacak ve bu sağlanan kredi kolaylığı ile nefes alacak. Vatandaşlarımız bu kredilerden Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan yararlanacak. 9 ay boyunca hiç kredi kullanmamış şartı ile bu krediler vatandaşlarımıza sunulacak.

Devlet bankaları olan Ziraat Bank, Vakıfbank ve Halkbank’tan sağlanacak olan krediler için ise başvuru tarihi 7 Eylül olarak belirlendi. Sizlere sunulan üç farklı faizsiz kredi seçeneği ile bu imkândan faydalanabilirsiniz!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP