DOLAR

32,5156

-0.08%
EURO

34,9504

0.31%
ALTIN(gr)

2.434,07

0,47%
BİST 100

%
Sicil Notları Affedildi Kefil İse Aranmayacak Şok Haber Vakıf Banktan Geldi
  • Finans 365
  • Finans
  • Sicil Notları Affedildi Kefil İse Aranmayacak Şok Haber Vakıf Banktan Geldi

Sicil Notları Affedildi Kefil İse Aranmayacak Şok Haber Vakıf Banktan Geldi

Vakıf Bankası tarihinde görülmemiş bir çalışmaya imza atıyor. Buna göre eski kriterler artık kullanmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:53
Sicil Notları Affedildi Kefil İse Aranmayacak Şok Haber Vakıf Banktan Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla vatandaşların hepsi kredi arayışına düştü. Bunda dolayı tüm bankalar günde milyonarca kez aranıyor ve aynı şekilde bankaların siteleri ziyaret ediliyor. Ancak vatandaşların birçoğu ya kefil bulatışından kredi alamıyor ya da sicil notları bozuk olduğundan başvuruları kabul edilmiyor. Yaşanan maddi imkânsızlıkların üzerine bankaların bu tutumu vatandaşlar iyice çıkmaza sürüklüyor. Yapılan açıklamaya gör Vakıf Bank yaşanan bu sıkıntıları dikkate alarak daha önceden yapmadığı bir çalışmaya imza atmanı haklı gurunu yaşıyor. Bu bağlamda sicil notlarına bakmayacak olan banak kişilerden kefil ya da teminat da beklemiyor. Sadece düzenli gelirin olması bankanın kredisi vermesine yetecek. 10 bin TL’ye kadar kredi verecek olan banka faiz oranını ve vade seçenekleri de açıkladı.

Online Başvuru Artık Mümkün

Edinilen bilgiye göre %0.72 oranında afazi uygulayacak olan banka Merkez Bankasının faizleri düşürün çağrısına kulak verip hızlıca hamle yapan bankalardan. Bankanın böylesi bir çalışamaya star5 vermesi ise kamu bankaları arasında bir ilk. Vade seçeneklerini de açıklayan banka 36 aya varan vade seçenekleriyle vatandaşlar özel ödem planı oluşturacaklarını duyurdu. Başvurular ise çeşitli şekillerde yapılacak. ALO Kredi Hattının faal olarak kullanılmasını isteyen banka mesai saatleri dışında bu hattın kullanılmasını istemiyor. Ancak online başvuru seçenekleri vatandaşların 7 gün 24 saat hizmetinde olacak. Dileyen vatandaşlar se bankanın şubelerine giderek yüz yüze işlemde başlatabilir. Online sistemlerde sanal asistan bulunuyorken bankalarda banka danışmanları sizlerin sorularına cevap verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP