DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Sihirli Annem Yeniden Çekiliyor! Yeni Oyuncuların Kimler Olacağı Bir Bir Açıklanıyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Sihirli Annem Yeniden Çekiliyor! Yeni Oyuncuların Kimler Olacağı Bir Bir Açıklanıyor!

Sihirli Annem Yeniden Çekiliyor! Yeni Oyuncuların Kimler Olacağı Bir Bir Açıklanıyor!

Ekranların sevilen eski dizilerinden olan Sihirli Annem tekrar çekilmeye başlandı. Oyuncu kadrosu teker teker açıklanmaya başladı. Dizinin sürpriz ismi kim? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Sihirli Annem Yeniden Çekiliyor! Yeni Oyuncuların Kimler Olacağı Bir Bir Açıklanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapımcılığını Süreç Film’in hazırlanan dizi, 2 sezonluk olacak ve her sezon 10 bölüm halinde yayınlanacak. Dizinin renkli ve önemli karakterlerinden olan ve eski yapımında Gül Onat’ın canlandırdığı ‘Perihan’ı ise söylentilere göre Lale Başar oynayacak. Suzan karakterine ise Hande Katipoğlu getirilecek.

Dizinin başrolünü oynayan ve İnci Türkay’ın oyunculuğunu kanıtlanıdığı ‘Betüş’ü ise son olarak Güldür Güldür ekibinde yer alan yaz dizilerinin tanınan ismi Açelya Topaloğlu oynayacak. Avni karakteri için kesin bir isim olmasa şimdilik Bülent Seyran olacağı düşünülüyor. Senaristliği Gamze Özer’in üstlendiği dizinin Dudu karakterini Nergis Kumbasar’ın oynayacağı da yine kesinleşen haberler arasında.

Kadroya Dahil Edilen Şok İsim Kim? Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yıllar sonra yeniden çekilmeye hazırlanılan ‘Sihirli Annem’in oyuncu kadrosu ile ilgili taşlar yerine oturmaya başladı. Asıl merak edilen ise Sadık karakterinin kim olacağı idi. Herkes bunu merakla beklerken yapım şirketinden beklenmedik bir haber geldi. Sadık karakterini oyanayacak kişi Güldür Güldür’ün de sevilen oyuncusu, şarkıcı Emre Altuğ oldu. Sihirli Annem yeni sezonu için Aralık ayında çekimlere başlanacağı söyleniyor.

Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı çok sorulan konulardan birisiydi. Cevabı ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’dan geldi. Acun Ilıcalı’nın yeni bir projeyle çıkış yapacağını duyurmuştu. Netflix gibi bir platform hazırlamayı kafasına koyan Ilıcalı bu hedefini gerçekleştirdi ve Exxen adıyla yeni bir platform oluşturdu. İşte burada yayınlanacak dizilerden birisi de Sihirli Annem olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP