DOLAR

32,5910

0.11%
EURO

35,0220

0.42%
ALTIN(gr)

2.418,04

-0,20%
BİST 100

%
Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde Kampanyasının Tarihi Uzatıldı Başvurular Yağmur Oldu
  • Finans 365
  • Finans
  • Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde Kampanyasının Tarihi Uzatıldı Başvurular Yağmur Oldu

Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde Kampanyasının Tarihi Uzatıldı Başvurular Yağmur Oldu

Ertelemeli krediler vatandaşın en çok sevdiği kredi kategorisinde. Hemen ödeme telaşı olmadan kredilerini kullanan vatandaşlar bütçesini de sarsmıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde Kampanyasının Tarihi Uzatıldı Başvurular Yağmur Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En çok tercih edilen kredi bu olunca TEB’de vatandaşa süper bir kampanya sundu. Yapılan açıklamaya göre yüksek kredi limitlerini tercih eden vatandaşlar 3 ay ödeme yapamayacak ve 30 aya varan vade seçeneklerinden yararlanacak. Faiz oranları konusunda da bilgilendirme yapan ilgililer %1.35 oranında faiz oranı uygulayacaklarını açıkladı. Faiz oranlarında fazla değişim yapmayan banka Merkez Bankasının çağrısına uyarak binlerce vatandaşın kredi almasına sebep oldu. Kredi almak isteyen vatandaşlar 3 ay geri ödemesiz 30 ay vade seçeneğiyle oluşturulmuş bir ödeme planı seçerse ayda 127 TL ödeyerek kredi alabilecek. Başka ödeme planlarını tercih etmek isteyen vatandaşlar banka yetkilileri ile görüşebilir.

Kredi Başvurusu Yapmak İçin Seçenek Çok

Kredi almak için başvur yapmak isteyen vatandaşlar daha detaylı bilgiler de almak istiyorsa bankansın şubelerini ziyarete edebilir. Evinize en yakın banka şubesi sizler için detaylı bilgiler verecektir. Ancak hem pandemi dolaysıyla hem de vakit israfı olmaması açısından şubeye gitmek istemezseniz de mobil uygulamalar ve internet bankacılığı sizlere hizmet verecek. Bu platformlar 7 gün 24 saat hizmet verecekken şubeler sadece hafta içi ve mesai saatlerinde sizlerle beraber olacak. ALO Kredi Destek Hattı da aynı şekilde mesai saatlerinde hizmet verecek uygulamalardan bir tanesi. İnternet ya da şubeye gitme seçeneklerini kullanmayan vatandaşlar telefon ederek de bilgi alabilir kredi başvurusunda bulunabilir. Kredi başvurusu onaylanan vatandaşların paraları hesaplarına yatırılacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP