DOLAR

32,3752

0.16%
EURO

34,9788

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,28

0,22%
BİST 100

%
Sms İle 30 Bin TL Cebinizde 36 Ay Vade İmkanı Sunuluyor

Sms İle 30 Bin TL Cebinizde 36 Ay Vade İmkanı Sunuluyor

Sosyal mesafe kuralı her yerde sıkı şekilde uygulanmaya devam diyor. Kredi veren bankalarda bu duruma adapte oldular. Düşük faiz oranlı ve esnek ödeme planına sahip kredi kampanyalarına erişim artık SMS ile mümkün. QNB Finans Bank ile yapabileceğiniz  bu işlem sonucu 30 bin TL’ye kadar çekmeniz mümkün. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:30
Sms İle 30 Bin TL Cebinizde 36 Ay Vade İmkanı Sunuluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KrediGo İle Kolay Başvuru

Şubelere uğramadan tek SMS ile başvuruları gerçekleştirebilir ve diğer işlemleri de aynı kanaldan sürdürebilirsiniz. 30 bin TL üst limit olacak şekilde bankanın belirlediği şekilde kredi almanız ve ödeme yapmanız mümkün. Pandemiden dolayı sıkıntı yaşayan vatandaşlar göz önüne alınarak hazırlanan kredi kampanyası ile vatandaşlar mağdur edilmeyecek. KrediGo uygulaması aracılığı ile de kredi talebinde bulunmak mümkün. Kredi başvurusu esnasında kefil ya da teminat gösterme durumu söz konusu da olmayacak.

Başka bankaların müşterileri olunsa dahi QNB Finans Bank başvuru kabul edecek. SMS ile başvuru oluşturduktan sonra şubelere giderek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Ön başvuru niteliğinde olan bu durum vatandaş için de olumlu. Bu sayede form ve belgeleri doldururken olası hataların önüne geçilecek. Ayrıca kredi kampanyası kapsamında sorulması gereken her şeyi doğrudan banka çalışanlarına sorabilecekler. Ancak isteyen vatandaşlar online şekilde de başvuruda bulunabilir. Mobil uygulamalar ve internet bankacılığı aynı hizmeti aynı titizlikle vermeye devam edecek. QNB Bank ayrıca aynı esnek ödeme seçenekleriyle farklı kredi imkanları da sunmaktadır. Taşınma Kredisi vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bir kredi seçeneği. Son 1 yılda QNB Bank’tan kredi almadıysanız başvuru hakkınız mevcut. Ayrıca özel faiz oranları taşınma kredisi için de bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP