DOLAR

32,5547

0.11%
EURO

35,0202

-0.08%
ALTIN(gr)

2.439,07

0,14%
BİST 100

%
Sol Yanım Dizisi Şaşırtmaya Devam Ediyor

Sol Yanım Dizisi Şaşırtmaya Devam Ediyor

Henüz fragmanlarıyla da herkesin merak duygusunu tetikleyen Star Tv’nin yeni dizisi Sol Yanım, fragmanları izleyen herkesi hayrete düşürdü. Sürpriz oyuncularla iddialı bir kadroyla yeni sezona adım atan dizi şimdiden merakla bekleniyor. Peki o isimler arasında kimler var? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:31
Sol Yanım Dizisi Şaşırtmaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Star Tv’de yeni yayınlanacak olan Sol Yanım dizisi henüz fragmanlarıyla bile gündeme oturmayı başardı. Pek çok kişinin hayranlıkla beklediği dizi de herkes ilk bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Uzun zamandır ekranlarda görülmeyen isimlerle sürpriz transferleriyle de olay oldu. Özellikle Cem Yılmaz’la yaşadığı ilişkiden dolayı günlerdir çok konuşulan Defne Samyeli’nin bu projede yer alması ise hayranlarını coşturdu. Yaşına rağmen güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun dizi boyunca çok konuşulacağa benziyor. Dizi de ses getiren asıl oyuncu ise herkesin Kanal7’den tanıdığı Yemin dizisinde oynayan Özge Yağız oldu. Farklı bir imajla izleyicilerin karşısına çıkan genç oyuncu herkesi şaşırttı. Büyük bir yapım şirketiyle anlaşmanın mutluluğunu taşıyan güzel oyuncu büyük isimlerle de rol almanın heyecanını taşımakta.

Sol Yanım Dizisinde Kimle Oynuyor?

Farklı hikayesiyle insanları ekranlara kilitleyecek olan dizi pek çok kişinin heyecanlı bekleyişlerine sebep oluyor. Başrollerinde usta isimler Cansel Elçin ve Defne Samyeli’nin olduğu dizide Özge Yağız, Tolga Mendi ve Cemre Baysel gibi genç kuşak oyuncularda onlara eşlik ediyor. Fragmanları verilen dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise henüz net bir bilgi yok. Hayranları diğer büyük dizilerle aynı güne koymanın dizinin akıbetini olumsuz yönde etkileyeceği konusunda hem fikir. Bu dizide reyting kurbanı mı olacak yoksa uzun soluklu bir dizi haline mi gelecek bekleyip göreceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP