DOLAR

%
EURO

%
ALTIN(gr)

2.431,70

0,37%
BİST 100

%
Son 5 Yıldır Sürekli Kazandıran Hisse Senetleri (Hiç Kaybettirmediler)
  • Finans 365
  • Borsa
  • Son 5 Yıldır Sürekli Kazandıran Hisse Senetleri (Hiç Kaybettirmediler)

Son 5 Yıldır Sürekli Kazandıran Hisse Senetleri (Hiç Kaybettirmediler)

Yatırımcısının yüzünü sürekli güldüren, her yıl kar ettiren hisse senetleri. Son 5 yılın verilerine göre bu hisse senetleri yatırımcılarına hiç zarar ettirmedi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Son 5 Yıldır Sürekli Kazandıran Hisse Senetleri (Hiç Kaybettirmediler)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borsa yatırımcısı borsa da yatırım yapmak için hisse seçerken zaman zaman zorlanır. Zorlandığı zamanlarda hisselerin geçmiş yıllarda sergilediği performanslar, şirketlerin gelecek beklentileri, hisse değerinin ucuz olup olmadığı, bilançosundaki iyileşmeler vb. rasyolara bakarlar. Bu rasyolardan en önemlilerinden biri de geçmiş yıl performanslarıdır.

Borsada karlılık anlamında sürekliliği olan hisse senetlerini yatırımcılar çok sever. Hisse senedi seçimi yaparken yatırımcıların göz önüne aldığı unsurlardan biri de hissenin yıllık performansıdır. Yatırımcı o hissenin yıllık yaptığı dalga hareketini dip seviyeden yakalayabilirse özellikle o hisseye olan yatırımından çok karlı çıkar. Hele ki seçtiği hisse her yıl üstüne koya koya giden bir hisse senedi ise. Sizlere 5 yıl boyunca (yıllık bazda) yatırımcısının yüzünü sürekli güldürmüş hisse senetlerinin listesini hazırladık.

Hisse senedi piyasasında hisseler dalgalı seyir izlerler. Zaman zaman yükselir zaman zaman düşerler. Ama bu hisse senetleri son 5 yılda o dalga hareketlerinden hep galip çıktılar ve yatırımcılarına yıllık bazda hiç kaybettirmediler.

İşte Son 5 Yıldır Hiç Kaybettirmeyen Hisseler

Bu hisseler yatırımcı dostu hisseler olarak adlandırılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP