DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Son Dakika: Ağustos Ayı Nakdi Ödemeler Ne Zaman Yatacak Belli Oldu!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Son Dakika: Ağustos Ayı Nakdi Ödemeler Ne Zaman Yatacak Belli Oldu!

Son Dakika: Ağustos Ayı Nakdi Ödemeler Ne Zaman Yatacak Belli Oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk nakdi ödemelerin ne zaman yatacağını duyurdu! Tüm detaylarıyla haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:39
Son Dakika: Ağustos Ayı Nakdi Ödemeler Ne Zaman Yatacak Belli Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk nakdi ödemelerin 8 Ağustos’tan itibaren yatırılmaya başlayacağını bildirdi. Ödemeler IBAN üzerinden yapılacak, sistemde IBAN bilgisi bulunmayan vatandaşların ödemeleri PTT aracılığı ile gerçekleşecek.

Ödemeler TC Kimlik Numarasına Göre Yapılacak

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk nakdi ödemelerin TC kimlik numaralarına göre yapılacağını belirtti, TC Kimlik numarasının sonu 0-2-4 olan vatandaşların ödemesi 8 Eylül’de, 6-8 olanlara 9 Eylül’de ödemeleri yapılacak.

Nakdi Ödeme Nedir?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafınca verilen bu ödenek koronavirüs salgını sürecinde ücretsiz izne çıkartılan işçilere ödenmekte. Nakdi ödeme adında yapılan bu ödemenin amacı ücretsiz izne çıkan vatandaşları mağdur bırakmamak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ödemeleri vatandaşların banka hesaplarına yapmakta. Vatandaşın merak ettiği bir başka soruysa “Nakdi ödeme ücreti ne kadar?” aylık nakdi ödeme desteği 1.777 TL vergiler düşürüldüğünde ise 1.168 TL olarak ödeme yapılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP