Son Dakika: Borçlarını Ödeyemeyenlere Müjdeli Haber!

Son Dakika: Borçlarını Ödeyemeyenlere Müjdeli Haber!

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgın dönemi vatandaş ekonomik olarak fazlasıyla zorluk çekti, borçlar yaptı. Borç yapıp ödeyemeyen vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi! Borcunu kapatamayan vatandaşlara merhem olacak kampanyalı ihtiyaç kredileri borç kapatmaya bire bir! Kimler bu fırsattan yararlanabilir? Her vatandaş ihtiyaç kredisi alabilir mi? Tüm detaylarıyla haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Son Dakika: Borçlarını Ödeyemeyenlere Müjdeli Haber!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya üzerindeki salgın krizi ülkemizdeki vatandaşın ekonomisini bir hayli zorladı, vatandaşların belini büken bu dönemde birçok vatandaş kredi borcu sahibi oldu. Borcunu ödeyemeyen vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi! Bu zorlu dönemde kamu bankaları birçok kredi kampanyası ile vatandaşa destek çıktı, özel bankalar da bu durumdan geri kalmadı birçok vatandaşın yüzünü güldürecek kampanya fırsatları sundu. Borcunu ödeyemeyen vatandaşlara ihtiyaç kredisi fırsatı! Evden çıkıp şubeye dahi gitmenize gerek kalmayacak fırsatlarla AkBank 40 bin liraya kadar kolay kredi imkanı sağlamakta, 1.39 faiz oranıyla 60 ay vade ve 3 ay erteleme hakkı ile vatandaşın imdadına yetişiyor.

Akbank Kolay Kredi Fırsatı

Akbank yeni tip Koronavirüs salgını döneminde vatandaşlara yardım eli uzatıyor, 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi fırsatları imkanı sunuluyor. Kredi alan vatandaşlar ödemelere 3 ay ertelemeli olarak başlayabilirler. 40.000 liraya kadar 60 ay vadeli sunulan kredi fırsatında eğer 3 ay erteleme hakkı kullanılırsa ödemeler 60 ay içerisinde değil 57 ay içerisinde ödenmesi gerekecek. Akbank müşterisi olan vatandaşlara 1.39 faiz oranıyla 40 bin liralık 60 ay vadeli olarak kredi kolaylığı sağlanmakta.

Başvurular Nasıl Yapılacak

Akbank Kolay Kredi başvurusu için müşteriler hem mobil internet üzerinden hem de banka şubelerinden başvuru yapılabilecek. Talebiniz onaylanırsa talep edilen kredi kısa sürede hesaplanır, vatandaşın hesabına aktarım gerçekleştirilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP