DOLAR

32,6020

0.39%
EURO

34,8009

0.18%
ALTIN(gr)

2.492,80

0,35%
BİST 100

%
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitim için tarih verdi. 15 Tatil sonrası okullar açılacak mı?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitim için tarih verdi. 15 Tatil sonrası okullar açılacak mı?

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitim için tarih verdi. 15 Tatil sonrası okullar açılacak mı?

Okullar ne zaman açılacak? Okullar açılacak mı? Soruları velilerin sürekli gündeminde olan bir soru. Bu soruya net olmamakla birlikte en yetkili ağızdan cevap geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüz yüze eğitim için tarih verdi. İşte okulların açılış tarihi ile ilgili yapılan o açıklamanın detayları

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:00
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitim için tarih verdi. 15 Tatil sonrası okullar açılacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okulların açılış tarihi ile ilgili devletin en üst kademesinden açıklama geldi. Veli ve öğrencilerin merakla beklediği okullar açılacak mı? Okullar ne zaman açılacak? Soruları kısmen, net olmasa da cevabını bulmuş oldu.

Hayatımızın her alanında etkili olan pandemi süreci öğrencilerin eğitim hayatını da etkilemeye devam ediyor. Kısa bir süre devam eden yüzyüze eğitime yeniden ara verilmişti. Şimdi Öğrencilerin ve velilerin aklında tek bir soru;

Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada yüz yüze eğitim konusunda tarih verdi.

Koronavirüs vakalarının artması sonucu yüzde eğitime ara verilmişti bir süre önce alınan tedbirler sonrası düzenli düşüş devam ediyor.. Konuyla ilgili yeni durum değerlendirmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitim ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

“Vaka sayısında düzenli düşüşe uygun olarak kısıtlama tedbirlerini dikkatle gözden geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza tamam diye ifade ettiğimiz temizlik, maske, mesafe kurallarına sıkı bir şekilde riayet etmelerini bekliyorum. Gelişmelerin ümitvar olduğunu gördük. Okullarımızdaki yüz yüze 7 eğitime verdiğimiz arayı 15 Şubat 2021’e kadar uzatıyoruz…”

Şimdi aileler 15 Şubat sonrası yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağını Merak ediyor. Yani “Okullar ne zaman açılacak? ” sorusunun cevabı yine tam netlik kazanmadı.

Yapılan açıklamalardan edinilen izlenimlere göre pandemi vakaalarının seyri okulların açılıp açılmayacağı konusunda rehber olacak gibi görünüyor.

Aileler Endişeli!

Veliler çocuklarının sağlığı ile eğitim hayatları arasında karar vermekte zorlanıyorlar. 2020 – 2021 eğitim ve öğretim dönemi hem öğrenciler hem de aileleri açısından oldukça zorlu geçiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP