DOLAR

32,3799

0.16%
EURO

34,9914

-0.28%
ALTIN(gr)

2.324,01

0,21%
BİST 100

%
Son Dakika! Eser Ayakkabı (Riccardo Colli) Konkordato İlan Etti
  • Finans 365
  • Finans
  • Son Dakika! Eser Ayakkabı (Riccardo Colli) Konkordato İlan Etti

Son Dakika! Eser Ayakkabı (Riccardo Colli) Konkordato İlan Etti

50 yıllık geçmişi ile Türkiye'nin en köklü ayakkabı markalarından biri olan Eser Ayakkabı ne yazık ki konkordato ilan etti. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Son Dakika! Eser Ayakkabı (Riccardo Colli) Konkordato İlan Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayakkabı dünyasının ihracatçı markalarından biri olan Eser Ayakkabı ya da bilinen marka ismi ile Riccardo Colli markası ne yazık ki konkordato ilan etti.

Kuruluş tarihi 1965 olan şirket konkordato ilan etmek için İstanbul Ticaret Mahkemesi’ne başvurdu. Eser Ayakkabıcılık İthalat İhracat Sanayi veTic. A.Ş tarafından yapılan başvurunun mahkeme tarafından onaylandığı ve 3 aylık geçici mühlet verildiği açıklandı.

Konkordato İlan Eden Şirketler Çoğalıyor

Ne yazık ki ekonomik göstergelerde yaşanan sıkıntılar, dolar kurunda yaşanan hızlı çıkış ve bunlara bağlı olarak bankaların kredi musluklarını kapatmaları konkordata ilan eden şirketlerin sayılarında artışa neden oldu.

Özellikle de banka kredileri ile nakit akışını çeviren şirketler bankaların kredi musluklarını kapatması ile ödeme zorluğuna düştü. Bu nedenle konkordato ilan eden şirketler artış gösterdi. Türkiye genelinde 400 çalışanı ve 500 bayisi bulunan Eser Ayakakkabıcılık ta ne yazık ki konkordato ilan eden şirketler arasına girdi. 10 bin 500 metrekarelik kapalı alanda üretim yapan şirkete 3 aylık geçici mühlet verildi.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP