DOLAR

32,5920

0.24%
EURO

34,8099

0.4%
ALTIN(gr)

2.420,66

-0,49%
BİST 100

%
Sondakika.. Elektrik Devi Konkordato İlan Etti!

Sondakika.. Elektrik Devi Konkordato İlan Etti!

Son yıllarda artan konkordato haberlerine bir yenisi daha eklendi. Hemen sektörde yaşanan dar boğaz şirketlerin ekonomik çevrelerini daraltmakta ve artan maliyetler şirketleri çıkmaza getirmekte. Son konkordato haberine göre elektrik devide konkordato kervanına katıldı. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Sondakika.. Elektrik Devi Konkordato İlan Etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Ticaret siciline kayıtlı Els Elektirk Proje İnşaat Taahüt San. Tic. AŞ. avukatı tarafından açılan davada şirketin konkordato tasdiki istendi. Şirket hakkında mahkeme 19.09.2019 tarihi ile bir yıl süre ile kesin mühlet verilmesine karar verdi.

Kararda ayrıca alacaklarının ilan tarihinden itibaren 7 günlük süre içerisinde mahkemeye konkordato mühleti için gerektiren bir hal olmadığını belirten deliller ile başvurulması gerektiği ilan edildi.

Son yıllarda Türkiye’de sağlıktan turizme her geçen gün artan konkordato talebinde bulunmayan sektör kalmadı. Gerek dolar kurunda ki artış gerekse maliyetlerde ki yüksek zam şirketleri konkordatoya iten başlıca unsurlar oldu. Bu hafta dünya turizm devi Thomas Cook’un iflas haberiyle sarsılan piyasalarda Türkiye’de hangi firmaların etkileneceği ekonomi çevreleri tarafından merakla takip ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP