DOLAR

32,3679

0.1%
EURO

34,9761

-0.32%
ALTIN(gr)

2.324,40

0,23%
BİST 100

%
SSK ve Bağ-Kurlulara Müjdeli Haber Yayınlandı! Başvurular İçin Herkes Sıraya Girdi
  • Finans 365
  • Gündem
  • SSK ve Bağ-Kurlulara Müjdeli Haber Yayınlandı! Başvurular İçin Herkes Sıraya Girdi

SSK ve Bağ-Kurlulara Müjdeli Haber Yayınlandı! Başvurular İçin Herkes Sıraya Girdi

SGK SSK veya Bağ-Kur'lu vatandaşlara müjdeli haber. Başvurular bugün başladı: Bankalardan anında 1500 TL ile 2700 TL çekme imkanı. Peki ama nasıl? Özel ve kamu bankaları yaklaşık olarak 14 milyonun üzerinde olan emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ek ödemelerine hız kesmeden devam etmekte. Emekli aylıkları ile geçinmek zorunda olan vatandaşlara Halkbank güzel bir müjde verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:05
SSK ve Bağ-Kurlulara Müjdeli Haber Yayınlandı! Başvurular İçin Herkes Sıraya Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğer emekliler maaşlarını Halkbank’tan almak için 3 yılı kapsayan bir taahhütname imzalarlarsa ek olarak 600, 1500 ve 2700 TL promosyon ödemeleri yapılacak. Emekliler bir yandan da bu haklardan yararlanmak için Halkbank tarafından karşılacak promosyon ödemeleri için detaylı bilgileri araştırmaya devam ediyor. Emeklilerin bu ödemelerden yararlanması için hangi şartları taşıması lazım? İşte Halkbank promosyonları hakkında merak edilen her şey.

SGK – SSK veya Bağkur’dan emekli olan vatandaşlara Halkbank şu an 600, 1500 ve 2700 TL promosyon ödemeleri verecek. Bu durum emeklilerin en sık araştırdıkları konulardan bir tanesi. Milyonlarca emekliyi bir hayli yakından ilgilendirmesi gündemde herkes tarafından konuşulmasına da neden oldu.

Emekli Promosyonlarını Kimler Alabilir?

SGK, SSK veya Bağkur bağlamında emekli olan kişiler eğer maaşlarını Halkbank’tan almayı tercih ederse bu haklardan faydalanabilecekler. Diğer yandan da maaş transferi yapan tüm SGK, SSK ve bağkur emeklisi vatandaş da maaşlarını tam 3 yıl boyunca Halkbank’tan almak için taahhüt imzalarsa de bu imza karşılığında bankalardan promosyon ödemesi alabilecek. Emekli maaşlarını Halkbank’a transfer edenler de ilk maaşlarını Halkbank tarafından almaları ile promosyon ödemelerini de içine katacabilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP