SSK ve Bağkur Emeklilerine Müjde! 1500 TL Ödeme Yapılacak

SSK ve Bağkur Emeklilerine Müjde! 1500 TL Ödeme Yapılacak

Vatandaşa ilaç gibi gelecek bir kampanya daha geliyor. Bu kapsamda SGK ve Bağkur emeklilerine 1500 Tl ödeme yapılacak, üstelik ATM’lerden anında alabilirsiniz. Akbank ve Yapıkredi bankası işbirliği içine girdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
SSK ve Bağkur Emeklilerine Müjde! 1500 TL Ödeme Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliler için sevindirici olan bir haber Akbank ve Yapıkredi’den geldi, vatandaş 1250 Tl’ye promosyon imkanlarından yararlanabilecek. Bir diğer promosyonda 750 Tl değerinde. Bankalar 31 Aralığa kadar başvuru yapılması halinde vatandaşlara taahhüt sağlayacak. Üstelik çekimler ATM üzerinden kolayca çekilebilecek, yüzbinlerce emekliyi sevindirecek haber Akbank’tan geldi.

Üstelik kredi kartı sahibi olanlar 1 yıl boyunca kart ücreti ödemeden kullanabilecek. Akbank’a maaşını taşıyan herkes 1250 Tl’ye varan promosyonlardan da yararlanabilecek. En güzel yanlarından biri de bu promosyondan emekli maaşları yatmadan 2 gün önce yararlanabilecekler, yani erken çekim imkanı sunuluyor. Üstelik bu 2 gün için faizde uygulanmıyor.

Kredi Kartı Aidatı da Yok

Bir diğer güzel haberde yine Akbank müşterileri için geliyor, 1 yıl kredi kartı aidatı yok. 18 Kasım ve 31 Aralık tarihlerine kadar Axess ve Wings kredi kartı olan maaş müşterilerine kredi kartı ücreti almadan 1 yıl kullanım hakkı tanınacak. 3 yıl taahhüt oluşturulması halinde Akbank vatandaşlara 1500 Tl’ye kadar maaş imkanı sağlanacak.

Üstelik emekli için 500 promosyona ek 350 Tl promosyon, 1500-2500 Tl maaş alana da 625 Tl promosyon verilecek. Bankadan gelen bu büyük fırsat ay sonuna doğru nade sıkışmaları halinde faizsiz bir şekilde kullanılabilecek. Maaş müşterisi olmak için 31 Aralık’a kadar başvuru yapmanız gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP