DOLAR

32,3131

0.19%
EURO

35,0821

-0.16%
ALTIN(gr)

2.277,91

0,03%
BİST 100

%
Taksitler Ödenirken Başvurular da Alınacak Ödemeler Birleştirilecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Taksitler Ödenirken Başvurular da Alınacak Ödemeler Birleştirilecek

Taksitler Ödenirken Başvurular da Alınacak Ödemeler Birleştirilecek

Yapılan açıklamaya göre devlet pandemi destekleri için vites artırdı. Yararlanmayan vatandaş kalmamış olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:55
Taksitler Ödenirken Başvurular da Alınacak Ödemeler Birleştirilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mart ayından beri hayatımızda olan korona virüs için devlet devamlı yeni açılımlar yapamaya devam ediyor. Özellikle devlet destekli çalışan yetkililer her vatandaşın hanesine girmeyi başarıyor. Bu güne kadar milyonlarca vatandaşın yararlandığı devlet desteklerine bakıldığında ilerleyen günlerde daha çok yararlanacak vatandaşların varlığı tahmin edilebiliyor. Çünkü pandemi dolayısıyla inanılmaz belirsiz günlerden geçiyor. Yaşanan bu tıbbi belirsizlik maddi belirsizliği de beraberinde getiriyor. Maddi belirsizlikler ise devlet destekleriyle aşılabiliyor. Bu desteklerden bir tanesi ise pandemi desteği oldu. Pandemi desteği sayesinde milyonlarca vatandaş evine ekmek götürürken özellikle küçük esnaf borçlarını kapatabildi. Ancak bu destek ödemesine talep inanılmaz fazla oldu. Durum böyle olunca başvuru yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı başvuru yapamadı hatta başvuru ekranına giriş dahi yapamadı. Devlet ise bu durumu ilgili birimlerine ileterek gerekli tedbirleri aldı.

Yüz Yüze Başvuru Mümkün Gözükmüyor

Halihazırda var olan bu destek ödemesinin taksitli ödemeleri devam ederken devlet yeniden başvur almaya karar verdi. Başvuruların hemen ardından devlet hem diğer taksiti ödemeye başlayacak hem de başvurusu olumlu sonuçlana vatandaşında ödemelerinde ilk adımı atacak. Ödeme almak isteyen vatandaşların tetikte olması gerekirken daha önceden başvur yapan vatandaşların tekrar başvuru yapması ise önemle rica edildi. 18 yaşından a büyüğü her vatandaşın başvuru yapacağı bu destek ödemesine başvurular sadece E Devlet üzerinde yapılacak. Bunda dolayı vatandaşların tüm hazırlılarını yapması istendi. Ziraat Bankası aracılığıyla verilecek ödem için ise geri sayımlar sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP