Yapı Kredi Traktör Kredisi

Yapı Kredi Traktör Kredisi

Türkiye’nin ilk özel bankası olarak 1944 yılında Kazım Taşkent tarafından ülkemizdeki insanların daha rahat ve uygun şartlarda konut sahibi olmalarını sağlamak amacıyla kurulmuştur. Bankacılık sektöründe müşterilerini memnun etmek amacıyla birçok hizmete öncülük etmiştir. Her geçen yıl daha kaliteli ve uygun imkânlarla hizmet vermeye devam eden Yapı Kredi kurulduğu günden bu yana kalitesini sürdürmüş ve devam ettirmiştir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
Yapı Kredi Traktör Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi, sağladığı ihtiyaç kredileri sayesinde özel bankacılık sektöründeki büyüklüğünü ve önemini her geçen yıl gözle görülür bir şekilde ortaya koymaktadır. Son yıllarda özellikle tarım alanlarında sağladığı kredilerle, çiftçiler için tercih edilen önemli bir banka olma durumunu korumuştur.

Tarlanızı Süreceksiniz Ve Bir Traktöre Mi İhtiyaç Var?

İşte yepyeni fırsat ve kolay ödeme koşullarıyla Yapı Kredi bankasından Traktör Kredisi. Üstelik ödeme koşullarını gel sen belirle! Evet, 1-3-6-12 ayda bir ödeme seçeneklerinden kendine uygun olan ödeme seçeneklerini seçip kolayca traktör alabilirsin. Ayrıca hem 0 km hem de 2. el traktörden hangisini almak istiyorsan kendin seç, kendi bütçene uygun ve ihtiyacına göre istediğin aracı belirle.

Ödeme Konusunda Tereddütlerin Mi Var?

Hiç endişelenmene gerek yok. Nasıl öderim, elime altı aydan altı aya para geçiyor, aylık ödemelerde taksitleri ödeyemem, deme! Dert etme! Yapı Kredi buna da çözüm buldu. Çiftçiyi ve müşterisini düşünen bir banka olarak Yapı Kredi tüm fırsatları imkânlarınıza göre belirledi. Hasat zamanında öde! Hasatınıza uygun ödeme esnekliğine sahip 7 yıla kadar vade seçenekleriyle kendi traktörünü satın al. Bankalar arasında en uzun vade seçeneklerine sahip bir imkân sunuyor. Cebine ve ihtiyacına uygun traktörü almak için hayallerini daha fazla erteleme, hemen Yapı Kredi’ye gel. Yapı Kredi sana Traktör Kredisi ile istediğin traktörü istediğin zaman alıp belirlediğin vakitte ödeme fırsatı veriyor.

Yapı Kredi Traktör Kredisine Başvuru İçin Gerekli Belgeler?

Bankaya Traktör Kredisi için başvurmaya gitmeden önce yanınızda götürmeniz gereken belgeler aşağıda belirtilmiştir. Bu belgelerin haricinde banka sizden başka belgeler de isteme hakkına sahiptir.

– Nüfus Cüzdan Fotokopisi

– İkametgâh Senedi

– Proforma ve Fatura

– Çiftçilik Belgesi,

– Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi (ÇKS belgesi)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP