Taşeron Çalışanlarının Yüzü Güldü

Taşeron Çalışanlarının Yüzü Güldü

Taşeronların beklediği Ekim ayı zammı merak konusuydu. Bu haberi bekleyen taşeronlar gelecek rekor zam ile birlikte yüzleri güldü. İşte o haber…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:03
Taşeron Çalışanlarının Yüzü Güldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beklenen Zam Geldi Mi?

Beklenen müjde geldi mi? Taşeronların beklediği zam haberi ilk olarak Bozova belediyesinden geldi. Çalışan işçilere yüzde 45’e varan bir zamın gelmesi, taşeronların yüzünü güldürdü. Bu rekor zam işçiler tarafından coşku ile kutlandı.

Bu zam Bozbel A.Ş. içindeki taşeron işçilere verildi. Zam müjdesi belediye başkan yardımcısını, diğer firma yetkililerini ve tüm işçileri bir araya getirdi. Bozel A.Ş. çalışanlarına zam müjdesi haricin de bir güzel haberi de, iş içindeki tüm sorunların ve maaş konusunda ki tüm beklenen soruların cevaplarının verileceği sözleşme için hızlı bir şekilde çalışıldığını söyledi.

Bozova belediye başkan yardımcısı İlhan Ziro düzenlenen toplantıda, her taşeron işçisine 1000 TL’lik maaş artışı müjdesini verdi. Ziro , belediye başkanının talimatları doğrultusunda bu şekilde bir karar alındığını söyledi.

Belediye başkanı Suphi aksoy “tüm fırsat ve imkanlar doğrultusunda, taşeron işçilerimize imkan ve fırsatlarımızı kullanarak gerekli düzenlemeleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP