Kasım 2018 Bankaların En Uygun Taşıt Kredisi Kampanyaları
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kasım 2018 Bankaların En Uygun Taşıt Kredisi Kampanyaları

Kasım 2018 Bankaların En Uygun Taşıt Kredisi Kampanyaları

Taşıt Kredisi nedir? Kimler taşıt kredisinden faydalanabilir? Taşıt kredisi için en uygun krediyi hangi banka veriyor? Bankaların uygun faiz oranlı taşıt kredisi kampanyaları. Taşıt kredisi ile ilgili ve 2018 Kasım ayı taşıt kredisi kampanyalarına dair detayları sizlerle paylaşıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Kasım 2018 Bankaların En Uygun Taşıt Kredisi Kampanyaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taşıt almak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından düzenlenen taşıt kredisi kampanyaları hakkında bilgi edinmek istiyorlar. Bu kapsamda bankalardan tek tek bilgi alması gereken vatandaşlar için 5 farklı bankanın halen devam etmekte olan taşıt kredisi kampanyalarını derledik.

Buna göre, taşıt kredisi kullanarak otomobil sahibi olmak isteyenler için sunulan seçenekleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar;

KİMLER TAŞIT KREDİSİ ALABİLİR?

Taşıt kredisi almak isteyen vatandaşların bilmeleri gereken bazı noktalar bulunuyor. Bu noktaların ilki 18 yaşından büyük olmak ikincisi ise belgelenebilir geliriniz ve SGK kaydınız olması. Bunun için ise sigorta girişinin 3 ay önce yapılmış olması ve devam ediyor gerekiyor.

Bu şartları sağlayan vatandaşlarda aranan diğer önemli bir şart ise kredi notunun yeterli olması konusunda, vatandaşların taşıt kredisinde de kredi notunun belirli bir seviye üstünde olması gerekiyor. Bu şartları sağlayan vatandaşlara 48 aya varan vade ile kredi imkanı sağlıyor. İşte bu kapsamda bankaların sağladığı kredi imkanları şu şekilde,

TAŞIT KREDİSİ İMKANLARI

Taşıt Kredisi kampanyaları ve bankaları uyguladıkları faiz oranlarını sizlere aşağıda aktarıyoruz.

QNB Finansbank müşterilerine 48 aya varan vadeyle taşıt kredisi imkanı sunuyor. Örnek ödeme tablosuna göre; 50 bin TL kredi almak isteyen bir vatandaşa 36 ay vade ile yüzde 2.62 faiz oranıyla taşıt kredisi veriliyor. Geri ödenen tutar ise 84 bin 228 TL oluyor.

Türkiye Ekonomi Bankası ise yüzde 2.4 faiz oranıyla sağladığı kredi imkanıyla 36 aya varan vade oranı sunuyor TEB’den 50 bin TL’lik kredi kullandığınızda geri ödeyeceğiniz tutar 80 bin 977 TL oluyor.

Ziraat Bankası ise müşterilerine yüzde 2.3 faiz oranıyla taşıt kredisi imkanı sağlıyor. 50 bin TL ile 36 ay vade ile çekilen kredi tutarının geri ödemesi ise 79 bin 521 TL oluyor.

İş Bankası ise yüzde 3 faiz oranıyla taşıt kredisi imkanı sunuyor. Banka 50bin TL’lik krediyi 36 ay vade ile sağlıyor. Geri ödenecek toplam tutar ise 89 bin 991 TL oluyor.

Garanti Bankası ise müşterilerine yüzde 2.59 faiz oranıyla taşıt kredisi veriyor. 50 bin TL ve 36 ay vade ile alınan kredi toplam 83 bin 780 TL olarak geri ödeniyor.

Finans365.com Özel Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP