Odeabank’ın 2018 Yılı İçin Taşıt Kredileri

Odeabank’ın 2018 Yılı İçin Taşıt Kredileri

Odeabank, sıfır veya ikinci el motorlu taşıt alımları sırasında müşterilerine sunduğu taşıt kredisi imkanları ile yardımcı oluyor. Odeabank’ın sağladığı avantajlı taşıt kredileri ile motorlu taşıt alırken büyük kolaylıklar elde edebilir, bütçenize uygun ödeme planlarından faydalanabilir ve 48 aya kadar ulaşabilen geniş vade seçeneklerinden faydalanabilir ve düşük faiz oranları ile hayalinizdeki otomobile sahip olabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
Odeabank’ın 2018 Yılı İçin Taşıt Kredileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank’ın 2018 yılı için belirlediği sıfır veya ikinci el taşıt kredilerinden faydalanabilmek için, tek yapmanız gereken Odeabank şubelerini aramak veya size en yakın Odeabank şubesine uğramaktır.

İlk Yıl Sadece Faiz Ödeyerek Araç Sahibi Olun

Odeabank’ın taşıt kredisi fırsatları ile, kredi alımınızı gerçekleştirdiğiniz andan itibaren başlayan ilk 12 aylık süreçte sadece taşıt kredinizin faiz oranını ödeyebilir ve 12 aylık sürecin sonrasında normal aylık taksit tutarlarınızı ödemeye başlayabilirsiniz. Odeabank’ın 2018 yılı taşıt kredisi imkanları ile, bu sayede eşit taksit seçenekli ödeme planlarına oranla daha düşük oranda bir taksit miktarı ödemiş olursunuz. Odeabank’ın ilk yıl sadece faiz ödeyebilme avantajı, ilk 12 aylık süreç ile sınırlıdır ve müşteriye özel kişisel değerlendirmeler ile mümkün olabilmektedir. Odebank, 2018 yılı taşıt kredisi ile alınacak olan motorlu taşıtlar için en fazla motorlu taşıtın toplam değerinin yüzde 70’ini sağlamaktadır.

Odeabank Taşıt Kredisi’ne Başvurmak İçin

Odeabank’ın motorlu araç alımında büyük kolaylıklar sağlayan taşıt kredisi fırsatına başvuruda bulunmak için, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızın yazdığı bir kimlik belgesi, kendi adınıza olan ve son 3 aya ait olan bir elektrik, doğalgaz, su yada telefon faturası, proforma fatura, gelir belgesi, serbest meslek çalışanları için vergi levhası, bilanço ve gelir tablosu, işletmenin hesap özeti, ticaret sicil gazetesi ve oda kayıt belgesi, ücretli çalışanlar için ise maaş bordrosu ve şirket imza sirküleri, emekli vatandaşlar için emekli maaşı hesap cüzdanı, gayrimenkul geliri beyanında bulunan vatandaşlar için gelire ait olan gayrimenkulün tapu belgesi, gayrimenkulün kira kontratı ve menkul geliri beyan eden vatandaşlar için ise faiz gelirinin gösterildiği hesap cüzdanı belgesi gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP