Vakıfbank Kışa Özel 0 Km Taşıt Kredisi

Vakıfbank Kışa Özel 0 Km Taşıt Kredisi

Hayalimizdeki arabayı almak için başvurduğumuz en kolay yol taşıt kredisi. Ülkemizde taşıt fiyatları üzerine binen vergiler sebebiyle bir hayli yüksek. Hal böyle olunca taşıt almak isteyen çoğu kişi gibi krediye başvurmak durumunda kalıyoruz. İşte bu noktada imdadımıza Vakıfbank yetişiyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
Vakıfbank Kışa Özel 0 Km Taşıt Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank alacağınız sıfır km. araçlar için avantajlı faiz ve taksit seçenekleri ile kefil istemeden sizi araç sahibi yapıyor.

Sıfır Km Araç Vakıfbank ile Hayal Değil

Vakıfbank 48 aya varan vade fırsatı ve %1,26’dan başlayan faiz seçenekleri ile hayalinizdeki aracı almanıza olanak sağlıyor. Kışa özel 0 km araç kredisi için Vakıfbank hayat sigortası zorunluluğu olmadan uygun ödeme koşulları ve faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Üstelik kefil zorunluluğu da yok.

Ne öderim? Faiz oranları Kaç?

Vakıfbank faiz oranlarıyla da avantajlı seçenekler sunuyor. Eğer asgari bir maaş tutarında kredili mevduat hesabı açarsanız aylık %1,28 faiz oranı üzerinden 48 ay vade ile 20.000 TL kredi çektiğinizi varsayarsak ödeyeceğiniz tutar tüm giderler dahil aylık 592,03 TL.

Değeri yüzbin TL ve üzerinde olan otomobillerde, bu bedelin yüzbin TL kadar olan kısmı için yüzde yetmiş oranında, yüzbin TL’nin üstünde kalan kısmı için yüzde elli oranında kredi kullanabilme imkanına sahipsiniz. Vakıfbank taşıt kredisi için aylık eşit taksitli,aylık değişken taksitli veya üç ayda bir taksitli gibi seçeneklerden faydalanabilirsiniz.

Kimler Başvuru Yapabilir? Nasıl Başvuru Yapabilirim? Gerekli Evraklar Nelerdir?

Vakıfbank taşıt kredisi için gerekli evraklar şöyle sıralanabilir.

Özel sektör çalışanları:

– Kimlik Belgesi ile birlikte E-Devlet üzerinden alacağınız barkod bulunan SGK hizmet dökümü

– Aldığınız son aya ait onaylı maaş bordrosu

– Adres Belgesi

Kamu çalışanları:

– Kimlik belgesi ile birlikte E-Devlet üzerinden alacağınız e-bordro çıktısı ve çalıştığı kuruma ait kurum kimliğinin bir örneği.

Emekliler:

– Kimlik belgesi ile birlikte E-Devlet üzerinden alınacak barkod bulunan maaş dökümü veya banka onaylı maaş ekstresi

Kredinin limitine göre ek belgeler istenebileceği unutulmamalıdır. Bu belgeler ile birlikte size en yakın Vakıfbank şubesine başvurmanız halinde hayalinizdeki araca sahip olmaya bir adım daha yaklaşabileceksiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP