DOLAR

32,6058

0.35%
EURO

34,7950

0.05%
ALTIN(gr)

2.497,65

0,55%
BİST 100

%
Taşıt Kredisinde Şahane Uygulama Bu Şekilde Araç Sahibi Olabilirsiniz
  • Finans 365
  • Finans
  • Taşıt Kredisinde Şahane Uygulama Bu Şekilde Araç Sahibi Olabilirsiniz

Taşıt Kredisinde Şahane Uygulama Bu Şekilde Araç Sahibi Olabilirsiniz

Son dönemde artan araç fiyatları ara. Sahibi olmak isteyenleri düşündürüyor. Kredi ile araç sahibi olmak isteyenler için de faiz oranları fazla geliyordu. Ancak düşürülen faiz oranları bu sorun ortadan kalmış durumda. Düşük faiz oranları ve uygun vade seçenekleriyle taşıt kredisi çekmek mümkün. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:14
Taşıt Kredisinde Şahane Uygulama Bu Şekilde Araç Sahibi Olabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların bazıları faiz oranlarını %1’in altına düşürerek yeniden kredi kampanyaları düzenlemeye başladı. Daha önceden kredi alamayan kişiler bu sayede tekrardan kredi alma imkanı yakaladı. Yayınlana kredileri inceleyen vatandaşlar bankaların yolunu tutmaya başladı. %0.94 oranlarını gören bazı bankalar taşıt kredisi başvurularında rekor kırdı. Merkez Bankasının çağrısına uyarak faiz oranlarını azaltan bankaların yanında %1 ila %1.98 oranında faizlerle işlem yapmaya devam eden bankalar da mevcut. Düşük faiz oranlarıyla kredi veren bankalardan bazıları, Garanti BBVA, Finansbank, Ziraat Bankası olarak belirtildi.

Kredi Notunuzu Öğrenmelisiniz

Bu bankaların diğer kredi kampanyalarında da uygulanan faiz oranları düşürüldü. Özellikle vade süreleri, ödeme planları, toplam kredi gibi tutarı bilgiler sitelerinde detaylı şekilde bulunmaktadır. Taşıt kredisi almak isteyen vatandaşların 18 yaşındanbüyük olması istenmektedir. Ayrıca elde edilen gelirin belgelenmesi, SGK sicil kaydının istenen dosyaya eklenmesi ve kredi alacak kişin son 3 ayda çalışıyor olması gerekmektedir. Kredi notları da incelenen diğer bir husustur. Kişiler bankaların kara listelerinde ise yani kredi notları düşükse taşıt kredisi almak için başvuruda bulunamaz. Satış bedeli üzerinden yapılacak olan kredilendirme 2. El araçlar için farklı hesaplanmaktadır. Buna göre 2. El araçlarda kasko değerine göre bir tutar belirlenecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP