TEB’den Günde 10 TL’ye 10 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi
  • Finans 365
  • Kredi
  • TEB’den Günde 10 TL’ye 10 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi

TEB’den Günde 10 TL’ye 10 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi

TEB (Türk Ekonomi Bankası), müşterine sunduğu çeşitli kredi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek günde 10 TL’lik geri ödeme şansı ile toplamda 10 BİN TL’lik bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. TEB tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda söz konusu kredinin düzenlenme amacı TEB müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına kolay, uygun ve rahat çözümler üretebilmek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
TEB’den Günde 10 TL’ye 10 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Farklı Nakit İhtiyaçlarına Farklı Ödeme Seçenekleri

Türk Ekonomi Bankası (TEB), düzenlediği bu ihtiyaç kredisi ile TEB müşterilerinin çok farklı çeşitlerdeki ve çok farklı miktarlardaki nakit para ihtiyaçlarına çözümler sunmayı amaçlıyor. TEB, farklı ödeme modellerini müşterilerinin farklı ödeme koşullarına göre çeşitlenebilen niteliklerde sunuyor, geniş vade seçenekleri ile müşterilerine büyük ödeme kolaylıkları sağlıyor ve düşük kredi faizi oranları ile müşterilerini zor durumların altına sokmuyor. TEB’in düzenlediği bu ihtiyaç kredisi çerçevesinde, 10 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen TEB müşterileri 48 aylık bir vade seçeneğini tercih ettikleri takdirde yüzde 1,33 oranındaki bir faiz miktarı ile günde 10 TL’lik bir geri ödeme yapabilme şansı elde ediyorlar. Üstelik, TEB müşterileri bu hizmetten 3 aylık bir vade erteleme seçeneği ile yararlanabiliyorlar.

‘’Düzenlediğimiz Kampanya İle Müşterilerimizin İhtiyaçlarını Ertelemeden Çözmelerini Sağlıyoruz’’

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından düzenlenen günde 10 TL’ye 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi hakkında TEB’in vizyonlarını da anlatan çerçevede konuşan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, yaptığı açıklamalarda TEB’in Günde 10 TL’ye İhtiyaç Kredisi kampanyası ile hedeflediklerinin, müşterilerinin çeşitli niteliklerdeki ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmek, TEB müşterilerini zor koşulların altına sokmadan nakit ihtiyaçlarını giderebilmek, müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını ertelemeden çözümler üretebilmek ve günlük 10 Türk Lirası gibi çok minimal bir meblağ ile müşterilerini kolaylıkla memnun edebilecek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek çözümler olduğunu ifade etti. Bununla beraber, 3 aylık erteleme imkanına da değinen Gökhan Mendi, TEB’in müşterilerine geri ödemede sunduğu kolaylıkları bir kez daha hatırlattı.

TEB İhtiyaç Kredisi’ne Başvurmak İçin

TEB’in günde 10 TL’ye 10 bin TL ihtiyaç kredisi hizmetine, TEB şubeleri aracılığıyla, TEB çağrı merkezleri aracılığıyla yada TEB’in mobil şubesi CEPTETEB aracılığıyla başvuruda bulunulabiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP