Temel İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Yapanlar Dikkat!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Temel İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Yapanlar Dikkat!

Temel İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Yapanlar Dikkat!

6 Ay geri ödemesiz olarak 10 bin TL’yi bulan kredi fırsatları için 0,49 oranında faiz ile işlem yapıldı. Kısa süre sonrada hükümet tarafından geri ödeme konusunda açıklama geldi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
Temel İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Yapanlar Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sürecinin mart ayında ülkemize dâhil olması ile birlikte ekonomik zorlukların ardından birçok banka tarafından vatandaşlara kredi olanakları sunuldu. 6 Ay geri ödemesiz olarak 10bin TL’ye kadar verilen kredi olanakları 0,49 faiz oranları ile işlem gördü. Kısa süre öncede hükümet geri ödemeler konusunda açıklamalar yaptı. Bankalar içinde alınan son haberlere göre Ziraat, Halk bankası ve Vakıfbank sunmuş olduğu ihtiyaç kredileri kapsamında ödemeler için geri adımların atıldığında dile getirdi.

Krediden Yararlanan Vatandaşların Dikkat Etmesi Gerekiyor.

Pandemi süreçlerinin ardından ilk günler içinde hazine maliye bakanından farklı bir duyuru geldi. Gelen açıklamalar ardından ihtiyaç desteği kredi olanaklarının olacağına dair bilgilendirme yapıldı. Tam 10binTL’ye 0,49 faiz oranları ile kredi verileceğine dair açıklamada bulundu.

5 Bin Altında Geliri Olan Vatandaşlar

İhtiyaç kredi imkânlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar için aranan tek koşul gelir kaynağı oldu. Eve 5 bin TL altında maaş giriyor ise o eve temel ihtiyaç kredi imkânları da sağlandı. 6 Ay geri ödemesiz olarak tahsis edilen ve 36 ay vade imkânıyla sunulan kredi fırsatları birçok vatandaşın imdadına yetişmiş durumda.

En Büyük Avantajlardan Biriside 0,49 Faiz Oranı

En büyük sunulan avantajlardan biriside 0,49 faiz oranı ile fırsatların sağlanıyor olması. Bu süreçte maddi anlamda güçlük çeken vatandaşlar yâda az geliri olan vatandaşlar ödemelerde sıkıntı yaşamamaları açısından düşük faiz oranları ile vatandaşın yüzünü güldürdü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP