DOLAR

32,3759

0.15%
EURO

34,9739

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,38

0,23%
BİST 100

%
Temel İhtiyaç Kredisi Piyasaları Salladı Onayı Alan Bankaya Koştu
  • Finans 365
  • Finans
  • Temel İhtiyaç Kredisi Piyasaları Salladı Onayı Alan Bankaya Koştu

Temel İhtiyaç Kredisi Piyasaları Salladı Onayı Alan Bankaya Koştu

Ziraat Bankası yeni döneme gümbür gümbür giriş yaptı. İhtiyaç sahipleri için hazırlanan kredi paketleri vatandaştan tam not aldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
Temel İhtiyaç Kredisi Piyasaları Salladı Onayı Alan Bankaya Koştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çeşitli şekillerde kredi veren bankaların başında Ziraat Bankası geliyor. Her dönem vatandaşın elinden tutan banka son dönemlerde verdiği kredilerin hem sayısını hem de kredi limitini artırdı. 10 bin TL’ye varan kredi imkanıyla vatandaşın karşısına çıkan banka başvuruların hızına yetişemiyor. Esnek taksitlendirme seçeneği süreli geri ödememe fırsatına gerek bırakmadı. 36 aya varan taksit imkanı sayesinde vatandaş yavaş yavaş kredisini ödeyebilecek. Temel ihtiyaç kredisi kapsamında ödeme yapıldığı için limitler 6 bin ila 10 bin TL arasında değişecek. Ancak vatandaş daha fazla kredi çekmek isterse diğer kredi kampanyalarını inceleyebilir. Yüksek meblağlarda 6 ay geri ödeme alınmayacağını duyuran banka vatandaşları diğer kredi seçeneklerine de yönlendiriyor.

Ziraat Bankasının Müşterisi Olanlar Yaşadı

Başvurular için şubeye gitme imkanı tanındı. Ancak asıl istenen online şekilde işlemlerin halledilmesi. Online işlemler için arama motoruna Bireysel Ziraat Bank yazarak şifre almanız gerekiyor. Şifreyi aldıktan sonra site içinde bulunan kredi al seçeneğini tıklamanız isteniyor. Ardından size en uygun kredi miktarını, vade seçeneğini ve faiz oranını ayarlayabilirsiniz. Elinizde Ziraat Banka ait banka kartı varsa ve daha önceden açtırdığınız banka hesabınız da mevcutsa sıra beklemeden kredinizi alabileceksiniz. Ancak banka müşterisi değilseniz tüm bu işlemleri yüz yüze halletmeniz gerekecek. İşlem sonunda kredinizi bankadan elden teslim alabilirsiniz. Kredi işlemini takip etmek için Ziraat Bankasının bireysel işlemler kısmını ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP