TOKİ Erken Ödeme Kampanyası İçin Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları İndirildi
  • Finans 365
  • Kredi
  • TOKİ Erken Ödeme Kampanyası İçin Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları İndirildi

TOKİ Erken Ödeme Kampanyası İçin Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları İndirildi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ indirim kampanyası kapsamında Halk Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirime gitme kararı aldı. Borcunu erken kapatanlar hem TOKİ yüzde 20 indirim oranından yararlanacak hem de düşük faizli konut kredisi kullanacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:26
TOKİ Erken Ödeme Kampanyası İçin Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları İndirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOKİ Erken Ödeme İndirimi 2018 Kampanyası Sürüyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından gerçekleştirilen ve her sene düzenlenen TOKİ erken ödeme kampanyası bu sene farklı pek çok fırsatı bir arada sunuyor. Bu sene ilk kez borcunun tamamını kapatmayan kişilerin de indirimden yararlanmalarına izin veriliyor. Düzenlenen TOKİ kampanyası ile beraber borcunun en az yüzde 25’i oranında ödeme yapan kişilere yüzde 20 indirim yapılacak.

Halk Bankası TOKİ Konut Kredisi Kampanyası

Düzenlenen kampanya kapsamında Halk Bankası konut kredisi faiz oranları için uygulanan rakam ise yüzde 1,17 seviyesinden yüzde 0,99 seviyesine kadar çekiliyor. TOKİ’den ev satın alırken TOKİ satış sözleşmesini Halk Bankası şubeleri üzerinden imzalayan ve kalan borcunun en az yüzde 25’ini toplu olarak ödeyen kişiler yüzde 20 oranında indirim almaya hak kazanacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Halk Bankası Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek; “Gelenekselleşen TOKİ İndirim Kampanyamızla her yıl binlerce aile borçlarını erkenden kapatarak, konut ve iş yerleri tapularına kavuşma imkânı buluyor. Kampanyadan yararlanan müşterilerimiz yüzde 20 indirim fırsatından yararlanırken, kendilerine özel sunduğumuz kredi seçeneklerinden rahatça yararlanabiliyor. 80 yıllık tarihimiz boyunca müşterilerimizin her türlü finansman ihtiyacında yanında olduk. Halkbank’ın adına yakışan bir kampanyaya daha imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” diyerek kampanyayı duyurdu.

TOKİ İndirim Kampanyası Nasıl Hesaplanır?

TOKİ indirim hesaplaması için ödenecek olan tutar baz alınıyor. Yani toplam borcunun 40 bin lirasını ödemek isteyen kişi yüzde 20 indirim hesaplanarak 8 bin lira indirim almaya hak kazanıyor. Bankaya 40 bin lira yerine 32 bin lira ödüyor ve kalan borcu bulunması durumunda bu borcu da konut kredisi kullandırılarak kendi talep ettiği vadede taksitlendiriliyor ve ödeme kolaylığı sunuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP