DOLAR

32,5861

0.03%
EURO

34,9679

0.22%
ALTIN(gr)

2.425,40

0,10%
BİST 100

%
TRT 1 Yeni Yılda Yenilikleri Sizlere Sunacak Yayın Akışı Nasıl Olacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • TRT 1 Yeni Yılda Yenilikleri Sizlere Sunacak Yayın Akışı Nasıl Olacak?

TRT 1 Yeni Yılda Yenilikleri Sizlere Sunacak Yayın Akışı Nasıl Olacak?

TRT bu yıl da geleneği bozmayarak yayınladığı dizilerden seçki yapmaya devam edecek. Bu dizilerden en ünlü olanlarına ünlüler getirebilir. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:09
TRT 1 Yeni Yılda Yenilikleri Sizlere Sunacak Yayın Akışı Nasıl Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

4 haftadır yayında olan Kalk Gidelim dizisi herkesin sevgilisi oldu bir anda. Kullanılan aksamların doğal olması, repliklerin de yapaylıktan uzak olması vatandaşları çok memnun etti. Son dönem dizilerindeki yapış yapış romantizim bu dizide yok. TRT ise bunun farkında olarak yılbaşında Kalk Gidelim dizisine yer verecek. Birçok ünlü isme yer verecek olan dizi yapımcısı bu sayede dizi için unutulmaz bir final de hazırlıyor. Yılbaşı programlarının klasik kanalı olan TRT artık gençlere daha çok kulak veriyor. Sazlı sözlü eğlencelerin yerini daha sanatsal çalışmalara yer veren TRT bu sayede izleyici skalasını genişletiyor.

TRT Nostalji Rüzgarlarıyla Yeni Yılda Evimize Misafir Olacak

Sıcacık bir aile hikayesi dinlemek isteyen Kalk Gidelim’i izleyerek yeni yıla girebilir. Yeni yılın ilk dakikalarında da yayınlanacak diz ile yeni yıla umutla ve bol kahkaha ile gireceksiniz. Dizinin bitmesinin ardından 00.15’te Zeki Müren’in yılbaşı konuşması olacak. 00.00’dan itibaren TRT ile nostalj, rüzgarına kapılabilirsiniz. Konuşmanın hemen ardından birçok ünlü ismin verdiği konserlerden derleme oluşturulacak. Derlemelerin içinde Yıldırım Gürses ve Muazzez Abacı gibi isimler de yer alıyor. TRT’nin diğer kanalları da seçimlerini nostaljiden ayan kullandı. TRT2’de Yeni Yıl Gala Konseri olurken TRT Müzik ekranında ise özellikle 70’ler, 80’ler ve 90’lar döneminin müzikleriyle dinleyiciyi yan yana getirecek. Özellikle Müzeyyen Senar atağı TRT tarihindeki en başarılı işlerdendir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP