DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Tüm Ayrıntılar Netliğe Kavuştu Bankaya Başvuru Yağdı
  • Finans 365
  • Finans
  • Tüm Ayrıntılar Netliğe Kavuştu Bankaya Başvuru Yağdı

Tüm Ayrıntılar Netliğe Kavuştu Bankaya Başvuru Yağdı

Halk Bank son günlerin en kapsamlı kredi kampanyası ile vatandaşların karşısına çıktı. Açıklamaya göre kimsenin bütçesi zorlanmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:55
Tüm Ayrıntılar Netliğe Kavuştu Bankaya Başvuru Yağdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devletten destek alamayan vatandaşın tek çıkış kapısı olan banka ve kredilerde yeni dönem başladı. Geçtiğimiz dönelerde tüm bankalar tek tip kredi kampanyaları hazırlarken şimdilerde her banka kendi tarzına, faiz oranına ve bade seçeneğine uygun krediler hazırlamaya devam ediyor. Özellikle belli konular için çıkartılan kredi kampanyaları vatandaşın en çok tercih ettiği kanallar oluyor. Gerek girişimciler için verilen krediler gerek ihtiyaç kredileri gerek konut kredileri vatandaşın dikkatinim çeken kredilerin başında geliyor. Halk Bank ihtiyaç kredileri üzerinde yoğunlaştığını belirten en son açıkladığı kredi kampanyası ile bu durumu kesinliğe kavuşturdu. Buna göre 50 bin TL’ye Varan kredi limitiyle işlem yapan banka faiz oranını ise %1.12 olarak belirleyerek vatandaşları yüksek faiz derdine kurtarıyor.

Ödeme Tablosunu Önden Görün

Ödemeleri ise banak 3 yıla yaymaya planlıyor. İlk 3 ay ödeme almayacağını belirten banak 3 ayın sonunda normal ödeme planını devreye koyarak vatandaşların rahata şekilde ödem yapmasını sağlamaya çalışıyor. Daha önceden ödeme yapılmayan 3 ayı vadeden sayan ve diğer aylara yük bindiren banka yeni dönemde bu çalışmasına son verdi. Ödeme işlemleri 39 aya kadar sarkmış oluyor bu şeklide. Başvurular içinse farklı seçenekler oluşturan banka kredi kampanyasının herkese ulaşmasını istiyor. Buna göre banka şubeline giderek kredi kampanyası için bilgi alabilir ödem tablosu oluşturtabilir ve krediye başvuruda bulunabilirsiniz. Aynı işlemleri ALO Kredi Destek Hattı ve online başvuru seçenekleriyle de yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP