DOLAR

32,4677

-0.06%
EURO

34,8463

-0.01%
ALTIN(gr)

2.501,02

0,68%
BİST 100

%
Tüm Operatörlerden Ücretsiz İnternet Müjdesi!

Tüm Operatörlerden Ücretsiz İnternet Müjdesi!

Gün içinde en çok ihtiyaç duyduğumuz ve kullandığımız internet hizmetlerine ulaşamamamız durumunda mağdur kalırız, tüm operatörlerden ücretsiz internet müjdesi geldi! Türk Telekom ve Turkcell ücretsiz internet hizmeti dağıtıyor, konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Tüm Operatörlerden Ücretsiz İnternet Müjdesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş güncel olarak ücretsiz internet kampanyasını merak ediyor, hangi operatörler ücretsiz internet imkanı sağlıyor? Bu fırsatların belli tarihler içerisinde yayınladıklarını ve kısıtlı sürede kullanabileceğimiz detayını atlamayalım. İşte ücretsiz internet paketleri…

Türk Telekom Ücretsiz İnternet İmkanları

Türkiye’de en çok tercih edilen operatörlerden biri olan Türk Telekom belli zamanlar içerisinde ücretsiz internet fırsatlar sunmaktadır.

Sil Süpür

Türk Telekom kullanıcılarına ücretsiz fırsatlar sağlayan bu uygulama online işlemler. Her hafta bir kez bedava ve birçok fırsat sunmakta, bu fırsatlar arasında ücretsiz internet paketleri de bulunmaktadır.

Avantajlı Özel İnternet Paketleri

Türk Telekom şehirlere özel internet paketleri sağlamaktadır. Çanakkale ya da Balıkesir şehrinde yaşıyorsanız bedava internet içib Efsane 8, Efsane 12, Prime Efsane 20 veya Selfy Efsane 10 tarifelerinden bir tanesini kullanıyor olmanız gerekir böylece 10 gb ücretsiz internet hattınıza tanımlanır.

Turkcell Ücretsiz İnternet İmkanları

Türkiye’nin sevilen ve en çok tercih edilen operatörlerinden biri olan Turkcell bedava internet paketi fırsatları sunuyor.

Platinum Black

Platinum Black kullanıcıları bu fırsattan yararlanabiliyor, eğer Platinum Black kullanısıysanız her ay 5 gb ücretsiz internet hattınıza tanımlanır.

Salla Kazan

Turkcell kullanıcıları için sağlanan bu uygulama ilw Turkcell kullanıcıları birçok fırsatı yakalama şansına sahip oluyor. Her hafta kullanım şartı olan bu uygulamada ücretsiz internet de olmak üzere birçok fırsat sunulmakta. Üstelik Turkcell bu uygulamayı kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor, bu uygulamayı indirerek bedava İnternete sahip olma şansı yakalamanız mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP