DOLAR

32,3375

0.17%
EURO

35,1621

-0.08%
ALTIN(gr)

2.241,12

-0,09%
BİST 100

%
Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan Bayramı Boyunca Bedava GB İnternet Kampanyaları
  • Finans 365
  • Gündem
  • Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan Bayramı Boyunca Bedava GB İnternet Kampanyaları

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan Bayramı Boyunca Bedava GB İnternet Kampanyaları

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone gibi GSM operatörleri bedava internet kampanyalarına başladı. Hangi operatör kaç GB internet veriyor? Kimler kampanyalardan faydalanabilecek? Kampanyaların detayları haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan Bayramı Boyunca Bedava GB İnternet Kampanyaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı’nda telefon operatör şirketlerinin bedava internet kampanyaları! Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kaç gb hediye bedava internet veriyor?

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone gibi GSM operatörleri bedava internet kampanyalarına başladı. Kimler kampanyalardan faydalanabilecek? Kampanyaların detayları haberimizde.

Korona virüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlere bir yenisi daha eklenmişti. Bazı şehirlerde, bazı günler için uygulanan sokağa çıkma yasağı yeni alınan bir kararla Ramazan Bayramı’nda tüm Türkiye’de uygulanacak. Haliyle bayram ziyaretlerinde bulunamayacak olan vatandaşlar eş, dost, yakınlarıyla ve akrabalarıyla telefon ile görüşebilecekler. Bu durumu göz önünden bulunduran büyük GSM operatörleri bu bayramın burukluğunu biraz olsun hafifletmek, kullanıcılarının daha çok kişiyle iletişime geçebilmesini sağlamak amacıyla Ramazan Bayramına özel kampanyalar hazırladı. Kampanya dahilinde Ramazan Bayramına özel 1GB internet hediye edileceği duyuruldu. Bu kampanyadan faturalı faturasız tüm kullanıcılar faydalanabilecek.

Peki, bu kampanyadan faydalanmak için ne yapmak gerekir?

Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone gibi operatörlerin kullanıcı iseniz öncelikle yapmanız gereken bu operatörlerin mobil uygulamasında ya da web sitesinden giriş yapmak. Giriş yaptıktan sonra bedava internet sekmesinden 1 GB interneti hattınıza tanımlayabilirsiniz. Bu işlemin ardından Ramazan Bayramında 1GB internetinizi kullanabilirsiniz.

Özellikle korona salgınından sonra dijital ortamda daha çok vakit geçirilmeye başlandığı şu günlerde kullanıcılar bu hediye karşısında memnun kaldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP