DOLAR

32,5235

0.21%
EURO

34,6397

0.09%
ALTIN(gr)

2.490,80

0,22%
BİST 100

%
Tv Programları Yılbaşında Çoşturacak! Hangi Kanalda  Neler Var?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Tv Programları Yılbaşında Çoşturacak! Hangi Kanalda  Neler Var?

Tv Programları Yılbaşında Çoşturacak! Hangi Kanalda  Neler Var?

2020’nin son gecesinde birçok kanal ünlüler geçidi yapmaya hazırlanıyor. Kanalların hemen hemen hepsinde hareketli saatler yaşanacak. Yeni yıla herkesin neşeli girecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Tv Programları Yılbaşında Çoşturacak! Hangi Kanalda  Neler Var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni yıl için planı olmayan vatandaşlar evlerinde televizyon karşısında 2021’i karşılayacak. En çok izlenen ulusal kanallarda eğlenceli programların olacağı biliniyor. Bol reyting alan programların yılbaşı konseptleri de gündelik hayattaki gibi çok izlenecek şüphesiz. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yapacağı TV8’deki O Ses Türkiye reytingleri alt üst edeceğe benziyor. Yeni yıla girdikten sonra da devam edecek olan program ünlüler geçidi olacak. O Ses Türkiye’nin jürileri de yılbaşına damga vuracak. Kanal D ise komedi programı olan Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yeni yıla merhaba diyecek. Bir dönemin efsane tiyatro oyunu olan Bir Demet Tiyatro Çok Güzel Hareketler Bunlar sahnesinde yeniden canlandırılacak.

Nostalji Sevenler Unutulamadı

Yaparsın Aşkım programı ile vatandaşları ekrana kilitleyen FOX TV yeni yıla yine Yaparsın Aşkım ile girecek. Birbirinden ünlü isimleri davet eden Yaparsın Aşkım ekibi yeni yıla bol kahkahaları ve adrenalinli girmeyi planlıyor. Konukları arasında Erdal Özyağcılar, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hande Soral, ve Ayça Erturan yer alıyor. Show TV ise yılbaşı akşamını beklemeden gün içinde birçok programda yılbaşı temasını sizlere yansıtacak. Öğle saatlerinde ekrana gelecek olan Kuaförüm Sensin, öğleden sonra yayınlanacak olan Yılbaşı Sürprizi ve akşam yayınlanacak olan Güldür Güldür Show ile tüm gün yılbaşı coşkusunu yaşayabilirsiniz. Star TV ise NTV ile ortak yayın yaparak izleyicilere ses şöleni oluşturuyor. Fikret Şenses hayranları için tüm gece Fikret Şenses çalınmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP