DOLAR

32,3309

0.24%
EURO

35,0955

-0.12%
ALTIN(gr)

2.296,45

0,85%
BİST 100

%
Uzaktan Olsa da Eğitim Bugün Başladı!

Uzaktan Olsa da Eğitim Bugün Başladı!

16 mart 2020 yılında yüz yüze eğitimin sona erdirilmesiyle başlayan Uzaktan Eğitim Bugün Başlıyor! Uzaktan eğitime hangi siteden katılabileceksiniz? Öğrenciler uzaktan eğitimi nereden izleyecek? Detaylar haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Uzaktan Olsa da Eğitim Bugün Başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Ağustos 2020 tarihiyle birlikte 2020 – 2021 Eğitim ve Öğretim yılı resmen başladı. Saat 09.00 ‘ da EBA TV ‘ de dersler başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tüm öğrencilerin, uzaktan eğitim ile başlayacağı derslere katılımlarının yüksek olmasını beklediğini açıkladı.

Ziya Selçuk, her yıldan farklı olsa bile yeni eğitim – öğretim döneminde öğretmen ve öğrencilerin okula dönüş heyecanını yaşadıklarını sözlerine ekledi. Uzaktan başlamış olsak da İstiklal Marşı ve ilk zil ile derslerin başlaması hepimizin motivasyonunu yükseltecek. Bazı özel okullar bugün itibariyle 8. Ve 12. Sınıflarıyla yüz yüze eğitime başlıyor. Uzun süredir okullarından, öğretmen ve arkadaşlarından uzakta kalan öğrenciler heyecan içinde. Ders kitaplarının sıraları üzerinde kendilerini bekliyor olmasıyla, yaşadıkları heyecan yüzlerine yansıyor.

Temel eğitimde tüm okulların yüz yüze eğitime başlama tarihi 21 Eylül 2020 olarak daha önce açıklanmıştı. Ancak korona virüs salgının şiddetini kaybetmeden devam ediyor olması bu tarihin ertelenme ihtimali olabileceğini ortaya koyuyor. Tüm bunların ışığında çocuklar ve gençlerin, kısıtlayıcı ve çok zor geçirdikleri ilkbahar aylarından sonra; tekrar kendi rutinlerine dönüyor olması velileri de sevindiriyor.

Okulların fiziki şartlarını en iyi şekilde kullanarak gerekli tedbirleri almasıyla derslerin başlaması ve güven ortamının sağlanmasıyla yeni eğitim dönemi başlamış oluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP