Vakıfbank Kış Kredisi

Vakıfbank Kış Kredisi

Vakıfbank, bankasının müşterilerine hizmette sınır tanımıyor. Vakıfbank Kış Kredisi adıyla duyrulan kredinin ana hedefi ise ihtiyaçlara dönük nakit meblağ arayan kamu çalışanları, özel sektör personelleri ve emekliler. Tüm ihtiyaçlar için tasarlanan bu kredi 48 aya varan vadeler ile uygun faiz oranları ve birbirinden farklı ödeme seçenekleri sunmakta.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Vakıfbank Kış Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kış Kredisi’nin başvurusu için de oldukça kolaylık sağlanmış durumda. Vakıfbank’ın her şubesinden bu krediye başvuru yapılabileceği gibi cep telefonu gibi kolay bir yoldan da bu krediyi temin etmek oldukça mümkün.

Telefondan Sms Kredi Başvurusunda Bulunmak Vakıfbank İle Oldukça Kolay!

Vakıfbank’ın kamu personeli, özel şirket çalışanı ve emeklilere sunduğu bu kredi hizmetinden telefon (SMS) aracılığı faydalanmak için aralarında birer adet boşluk ile KREDI, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve aylık gelir rakamınızı yazıp 5724’e SMS göndermelisiniz.

Örnek bir SMS ise şu şekildedir: KREDI 00011122333 3000

Vakıfbank bu kredisini kullanacak kamu personelleri için özel faiz oranları sunmakta. Kamu kurumlarında çalışan kadrolu memur ve işçilerin kullanabileceği kredinin faiz oranları 2,000-90,000 TL arasında yüzde 1,34 ve 1,41 olarak değişkenlik göstermekte. Kredinin vade oranı ise 3 ila 48 ay arasında değişkenlik göstermekte.

Geri ödeme seçenekleri neler?

Vakıfbank’tan temin ettiğiniz Kış Kredisi’ni aylık olarak eşit taksitli bir şekilde ödeyebileceğiniz gibi artan veya azalan taksitli olarak da ödemeniz mümkün. Müşterilerine oldukça fazla kolaylık sağlayan bankanın diğer ödeme planlarının arasında ise 3 ay ön ödeme olmaksızın dönemli ve aylık eşit taksitli, 3 ayda bir denk taksitli ve son taksit balon ödeme varken bunların haricinde ise değişken taksitli ödeme planı da müşterilerin hizmetine sunulmuş durumda.

Kredinin faiz, vade ve limitleri nedir?

Vakıfbank’ın kamu çalışanı, özel sektör personeli ve emekliye sunduğu Kış Kredisi’nin faiz, vade ve limit planları ise oldukça ılımlı. 2.000 TL ila 90.000 TL arasında çekilmesine müsaade edilen kredinin vade aralığı 3 ay ila 48 ay arasında değişirken faiz oranları ise yüzde 1,36 ila 1,43 arasında değişkenlik göstermekte. Krediyi alırken sizden ayrıca yalnızca 50 TL’lik bir tahsis ücreti de tahsil edilmekte.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP